23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Σπάνιες φωτογραφίες δείχνουν τον Larry Page και τον Steve Jobs στην Google το 2007

    Πριν το λανσάρισμα του Android και του T-Mobile G1, ο Steve Jobs είχε μια πολύ στενή σχέση με τον συνιδρυτή της Google Larry Page αλλά και με τον Sergey Brin.

    Ο Jason Shellen έκανε tweet σήμερα δύο σπάνιες φωτογραφίες από την εποχή εκείνη. Ο ίδιος δούλευε στο Blogger στην Google από τις αρχές του 2000 πριν αναλάβει το project του Google Reader. Οι φωτογραφίες αυτές για την ιστορία έγιναν λήψη από ένα Palm Treo 680.

    Οι φωτογραφίες μας πάνε πίσω τον Αύγουστο του 2007 και βλέπουμε τον Steve Jobs με το εικονικό μαύρο ζιβάγκο του να είναι μαζί με τον Larry Page σε ένα από τα καφέ της Google.

    Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει αυτούς τους δύο μαζί με τον Schmidt να κάθονται και να έχουν μια συζήτηση.

    google-hq-steve-jobs-larry-page-1
    google-hq-steve-jobs-larry-page-2

    Όταν οι πρώτοι επενδυτές της Google στις αρχές του 2000 ζήτησαν από τον Page και τον Brin να φέρουν έναν πιο έμπειρο CEO στην ομάδα τους και οι δύο είχαν σαν πρώτο υποψήφιο τον Steve Jobs. Τελικά αυτό δεν ήταν εφικτό και έτσι επέλεξαν τον Schmidt. Ο Page και ο Brin αρχικά συνέχισαν να ζητάνε τις πολύτιμες συμβουλές του Jobs.

    Σε ότι αφορά τον χρόνο αυτές οι φωτογραφίες έρχονται μετά το επίσημο ντεμπούτο του πρώτο iPhone στην αγορά που έγινε τον Ιούνιο του 2007. Τον Ιανουάριο ο Schmidt ήταν επί σκηνής στην παρουσίαση της Apple για να μιλήσει για τα Google Maps και YouTube.

    Μετά από ένα χρόνο η Google παρουσίασε το Android και την T-Mobile G1 κάτι που ο Jobs το θεώρησε μια τεράστια προδοσία και έκτοτε ο “πόλεμος” των δύο εταιρείων ξεκίνησε.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles