Καθώς ετοιμαζόμαστε για την έλευση των iPhone 11 όπου και θα παρουσιαστούν αργότερα φέτος, οι πρώτες αναφορές έχουν ξεκινήσει παρουσιάζοντας σιγά σιγά κάποιες πληροφορίες για αυτές. Ένα το οποίο αυτή την στιγμή, λογικό βέβαια, παραμένει αβέβαιο είναι για το αν το iPhone 11 ή iPhone XI θα έρθει με έναν νέο σχεδιασμό ή θα ακολουθήσει την πεπατημένη του edge-to-edge σχεδιασμού που είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone X.

Με την έλευση των 2018 iPad Pro η Apple παρουσίασε εκ νέου ένα unibody σχεδιασμό με μια πιο βιομηχανική αίσθηση και εμφάνιση. Οι καμπύλες στις γωνίες αποχώρησαν και τις αντικατέστησαν κοφτερές γωνίες που δίνουν την αίσθηση περισσότερο από ενός κομματιού από αλουμίνιο από ποτέ άλλοτε.

Αυτό βέβαια τον σχεδιασμό τον είχε παρουσιάσει η Apple στο iPhone. Με πολλούς τρόπους τα 2018 iPad Pro μοιάζουν με τα iPhone 4 και iPhone 5.

Πολλοί είναι εκείνοι λοιπόν που θα ήθελαν την Apple να φέρει αυτό τον σχεδιασμό τον νέο iPad στα φετινά νέα iPhone.

Στην εικόνα παραπάνω σας παρουσιάζουμε πως μια τέτοια συσκευή μπορεί να μοιάζει.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την φωτογραφία αυτή υπάρχουν ομοιότητες με τον σχεδιασμό των iPhone 4 και iPhone 5. Πάρα αυτά η edge-to-edge οθόνη παραμένει δίνοντας έτσι και την πνοή του νέου.

Ο τετραγωνισμένος αυτός σχεδιασμός δεν σημαίνει βέβαια πως η Apple θα αφαιρούσε το εξόγκωμα της κάμερας στο πίσω μέρος. Ειδικά αν επαληθευτούν και οι φήμες για την προσθήκη και τρίτου αισθητήρα κάμερας στο πίσω μέρος.

Όπως και να έχει το να κρατήσει η Apple τον σχεδιασμό του iPhone X και στα φετινά iPhones θα αποτελέσει μια αμφιλεγόμενη επιλογή ειδικά μιας και οι πωλήσεις των συσκευών αυτών σημειώνουν πτώση στην αγορά.

Μια αλλαγή στον σχεδιασμό σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών!!