19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple αναγνώρισε τα προβλήματα κάποιων χρηστών με τα νέα butterfly πληκτρολόγια των MacBook

    H Apple αν και με μεγάλη καθυστέρηση σχολίασε τελικά το συνεχιζόμενο θέμα που φαίνεται να έχει ο μηχανισμός butterfly στα MacBook πληκτρολόγια εκφράζοντας μια συγνώμη στους καταναλωτές που έχουν προβλήματα με τον 3ης γενιάς σχεδιασμό αυτό.

    Η Joanna Stern της The Wall Street Journal έκανε μια έρευνα πάνω στα πληκτρολόγια των MacBook αναλύοντας αν αυτά έχουν βελτιωθεί σε σύγκριση με τα περσινά και εστιάζοντας στα προβλήματα που φέρετε να έχουν οι χρήστες τους.

    Για να μην τα πολυλογούμε το 3ης γενιάς butterfly πληκτρολόγιο θεωρητικά είχε λύσει τα προβλήματα που είχαν τα προηγούμενης γενιάς πληκτρολόγια με αυτόν τον μηχανισμό.

    Το άρθρο της Joanna περιέχει μια επίσημη θέση της Apple υπό την μορφή μιας δημόσιας συγνώμης….

    “Γνωρίζουμε πως ένας μικρός αριθμός χρηστών έχουν θέματα με τα τρίτης γενιάς butterfly πληκτρολόγια και αυτό ζητάμε συγνώμη. Το μεγαλύτερο μέρος των MacBook καταναλωτών έχουν μια πολύ θετική εμπειρία με τα νέα αυτά πληκτρολόγια”

    iFixit και SimpleMac, μάλλον διαφωνούν με την επίσημη εκδοχή της εταιρίας, υποστηρίζοντας ότι το πληκτρολόγιο των τελευταίων MacBook είναι εξ’ αρχής εύθραυστο, με το παραμικρό δείγμα σκουπιδιού να είναι ικανό να μπλοκάρει ολόκληρο τον εσωτερικό του μηχανισμό, με τα ελατήρια του να χαρακτηρίζονται αδύναμα και επιρρεπή σε δυσλειτουργία.

    Παραμένει άγνωστο αν η Apple προχωρήσει σε κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης……

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles