21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Εκτιμήσεις αναλυτών δείχνουν πως η Apple πούλησε 3 εκατομμύρια AirPods την Black Friday / Cyber Monday

    Προβλέπεται ότι η Apple κατάφερε να πουλήσει περί τα 300 εκατομμύρια AirPods και AirPods Pro ασύρματα ακουστικά την περίοδο του Black Friday / Cyber Monday. Η εκτίμηση αυτή προέρχεται από τον Dan Ives αναλυτή της Wedbush ο οποίος είχε πρόσβαση στα αποθέματα και τα διαθέσιμα στοκ των καταστημάτων.

    Ο αναλυτής υποστηρίζει πως υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για τα AirPods και AirPods Pro καθώς οδηγούμαστε στις εορταστικές εβδομάδες.

    Στα AirPods υπήρξε μια μικρή πτώση τιμής κατά την περίοδο του Black Friday αλλά η ζήτηση και σε αυτή ήταν τόσο μεγάλη που δεν χρειάστηκε κάποια ιδιαίτερα promoting κίνηση. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου το meme που κυκλοφόρησε πέρυσι τα Χριστούγεννα στα κοινωνικά δίκτυα “AirPods for Christmas” εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που είχαν και τότε.

    Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την αναφορά πως η Apple έδωσε εντολή στους κατασκευαστές των AirPods Pro της να διπλασιάσουν την μηνιαία παραγωγή τους έτσι ώστε να μπορέσει να καλυφτεί η μεγάλη ζήτηση που έχουν.

    Αυτή την στιγμή το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple δίνει μια αναμονή για τα AirPods Pro 3-4 εβδομάδες.

    Ο αναλυτής τέλος προβλέπει πως μέχρι το τέλος του 2019 η Apple θα έχει πουλήσει περί τα 60 εκατομμύρια AirPods ενώ μπορεί να φτάσει μεταξύ 85-90 εκατομμυρίων το 2020.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles