Αν φέτος προχωρήσατε στην αγορά ενός iPhone 8/8Plus ή iPhone X τότε αργά η γρήγορα σίγουρα θα μπείτε σε πειρασμό να αγοράσετε έναν ασύρματο φορτιστή για την νέα αυτή συσκευή σας. Μιας και οι Qi φορτιστές υποστηρίζουν και Android συσκευές εδώ και κάποιο καιρό αυτόματα έχετε μια αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών στην αγορά.

Παρακάτω σας έχουμε μερικές επιλογές που ξεχωρίσαμε.

Belkin

Belkin-Boostup-qi-wireless-charging-pad

O Belkin BoostUp είναι ένας από τους δύο ασύρματους φορτιστές που λανσάρισε και η ίδια η Apple και είναι διαθέσιμος σε όλα τα Apple Stores.

Έρχεται σε λευκό χρώμα με ένα δαχτυλίδι σιλικόνης στο πάνω μέρος έτσι ώστε να μένει η συσκευή που τοποθετείτε στην θέση της. Υπάρχει ένα μικρό LED φωτάκι στα πλάγια έτσι ώστε εύκολα να βλέπετε την φόρτιση.

Στο πλάτος ίσως είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά και έτσι αυτό ίσως αποτελέσει μειονέκτημα για εσάς που έχετε περιορισμένο χώρο στο γραφείο σας για παράδειγμα.

Στην συσκευασία συναντούμε τον αντάπτορα που δίνει 7.5W φόρτισης. Το καλώδιο αφαιρείται και είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Φορτιστής: Belkin BoostUp Wireless Charging Pad
Κόστος: 64,90 €

Εναλλακτική επιλογή και πιο οικονομική είναι ο Belkin Wireless Charging Pad (Qi) Μαύρο (F8M747BT) – Ξεχωρίζει για την μικρή σχεδιαστική υπογραφή, δεν έρχεται με αντάπτορα, ενώ είναι το ίδιο ποιοτικός με τον προαναφερόμενο. Η τιμή του είναι στα 33,89 €.

Mophie

Mophie-Wireless-Base-Qi-Charging-Pad

O ασύρματος φορτιστής της Mophie είναι ο δεύτερος που λανσάρισε και η ίδια η Apple και με τον οποίο δούλεψε η εταιρεία ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των νέων iPhone.

Έχει μια πάρα πολύ ποιοτική αίσθηση. Το σασί του είναι από μέταλλο και έχει ένα ουσιαστικό βάρος.

Εξωτερικά έχει μια πολύ απαλή αίσθηση αφής και το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί εγγυάται ότι η συσκευή σας δεν θα γλιστρήσει από την βάση.

Όπως και με τον αντίστοιχο της Belkin έτσι και εδώ έχουμε μαζί και τον αντάπτορα που θα σας δώσει 7.5W φόρτισης.

Φορτιστής: Mophie Wireless Base
Κόστος: $59.99
Αγορά: Direct from Mophie

RAVPower

RAVPower-Qi-Wireless-Charging-Pad

Ο ασύρματος φορτιστής της RAVPower αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει και δεν είναι τυχαίο εξάλλου που το The Verge τον ανακήρυξε ως κορυφαίο στην κατηγορία του.

Έχει ένα πολύ όμορφο μεταλλικό σχεδιασμό με μικρή υπογραφή καθώς και ένα pad από ποιοτική σιλικόνη στο πάνω μέρος. Επίσης έρχεται και με δύο αξεσουάρ. 1) Έναν 24W αντάπτορα καθώς και 2) ένα υψηλής ποιότητας Micro-USB καλώδιο.

Φορτιστής: RAVPower Fast Wireless Charger
Κόστος: $49.99
Αγορά: Amazon

Anker

Anker-Wireless-Charging-stand-pad

Η Anker είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στον χώρο τον μπαταριών και τον φορτιστών. Συχνά οι συσκευές τους είναι ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές και το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για τον ασύρματο φορτιστή τους.

Δεν θα σας δώσει κάποια ιδιαίτερη αίσθηση στο χέρι μιας και είναι κατασκευασμένος από πλαστικό αλλά το καλό που έχει είναι ότι είναι πολύ λεπτός με μικρή υπογραφή σχεδιαστική και γενικά φωνάζει μινιμαλισμό.

Υπάρχει επίσης και ένας με την μορφή stand για ακόμη μεγαλύτερη εργονομία.

Φορτιστής: Anker PowerPort Wireless 5 Pad
Κόστος: $23.99
Αγορά: Amazon

Φορτιστής: Anker PowerPort Wireless 5 Stand
Κόστος: $26.99
Αγορά: Amazon

Aukey

Aukey-Wireless-Charging-Pad

Η Aukey προσφέρει ακόμη μια οικονομική λύση με απλό σχεδιασμό. Η τριγωνική μορφή του τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους της κατηγορίας.

Δίνει την αίσθηση του όγκου και είναι ο υψηλότερος σε μέγεθος επίσης της κατηγορίας. Δεν συμπεριλαμβάνει αντάπτορα αλλά η τιμή του είναι άκρως δελεαστική.

Φορτιστής: Aukey LC-Q1 Wireless Charging Pad
Κόστος: $24.99
Αγορά: Amazon

Satechi

Satechi-Aluminum-Wireless-Charging-Pad

Ίσως αυτός που ξεχωρίζει άμεσα για τον πανέμορφο σχεδιασμό του. Όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι κατασκευασμένος εξολοκλήρου από αλουμίνιο. Έχει ακόμη και γωνίες παρόμοιες με αυτές που είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone 5.

Είναι πολύ λεπτός ενός έρχεται με τους εξής χρωματισμούς: Space Grey, Silver, Rose Gold, και Gold

Φορτιστής: Satechi Aluminum Wireless Charging Pad
Κόστος: $34.99
Αγορά: 34,89 €