Όπως σας ενημερώσαμε χθες η Apple έφερε στην δημοσιότητα μια νέα εορταστική διαφήμιση, με στοιχεία που μοιάζουν σε κάτι που θα δημιουργούσε η Pixar, και με τίτλος Share Your Gifts.

To Adweek σήμερα αναφέρει πως αυτή η νέα διαφήμιση της Apple έχει μια ηθική και δημιουργικότητα που αποτελεί μάθημα για όλους τους δημιουργούς του χώρου αυτού.

“Δεν μαθαίνουμε ποτέ τι δημιουργία η Sofia της διαφήμισης αλλά μαθαίνουμε το μάθημα του πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι την εκάστοτε δημιουργία σου ακόμη και αν αυτό σε φοβίζει. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της διαφήμισης αυτής έρευνα έδειξε πως 7 στους 10 ανθρώπους αισθάνονται μη δημιουργικοί ή ποτέ τελικά δεν δημιουργούν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Θα βοηθήσει αυτή η διαφήμιση να απελευθερωθεί το πνεύμα της δημιουργίας όσους την δουν μακριά από φόβους και αμφιβολίες; Ίσως, αλλά αν μη τι άλλο η διαφήμιση αυτή αποτελεί μια υπενθύμιση σε όσους την δουν πως να δημιουργείς χωρίς να μοιράζεσαι είναι σαν να αγοράζεις ένα πανέμορφο δώρο και μετά να μην το ανοίγεις ποτέ και να κοιτάς από την άλλη πλευρά.”

Το Adweek αναφέρει επίσης πως το τραγούδι της διαφήμισης έχει γραφτεί από έναν ταλαντούχο νέο άνθρωπο μόλις 16 χρονών που ξεκίνησε να γράφει τραγούδια από την ηλικία των 11.

Το 2013 με την Misunderstood διαφήμιση την αντίστοιχη περίοδο η Apple έδειξε πως μπορεί να δημιουργεί και να παρουσιάζει μοναδικές Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που κερδίζουν κάθε χρόνο και όχι άδικα πάρα πολλά βραβεία.