Οι φήμες για τα 2019 iPhone δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη σε έντονο ρυθμό αλλά πάρα αυτά ο leakster @onleaks μαζί με την Digit.in μας προσφέρουν σήμερα renders που πιστεύουν πως είναι αυθεντικά για τα 2019 iPhone που ετοιμάζει η Apple.

Οι εικόνες δείχνουν πως οι νέες ναυαρχίδες της Apple θα έρθουν με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος με μια περίεργη αν μη τι άλλο διάταξη μιας και θα βρίσκονται σε ένα τετράγωνο πλαίσιο στο πίσω μέρος.

Ο Onleaks αναφέρει πως αυτά τα renders είναι βασισμένα σε EVT hardware, κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι πρωτότυπα και δεν είναι σίγουρος ο σχεδιασμός τους ακόμη. Το EVT σημαίνει ‘engineering validation test’, και είναι το πρώτο στάδιο στην δημιουργία νέων Apple συσκευών με την εταιρεία να έχει ακόμη 2 και πιο συγκεκριμένα αυτά των DVT (design validation test) και PVT (production validation test).

Έτσι λοιπόν τα EVT πρωτότυπα που βλέπουμε σήμερα είναι στην αρχική τους μορφή αλλά τα γενικότερα χαρακτηριστικά τους, όπως η προσθήκη μιας επιπλέον κάμερας, είναι σχεδόν βέβαια.

Η ιδέα για την προσθήκη 3ης κάμερας σε ένα iPhone φημολογείται εδώ και πολύ καιρό αλλά το πως θα επηρεάσει αυτή η προσθήκη των σχεδιασμών των iPhone αυτό παραμένει ένα μυστήριο. Μπορεί τα τελικά πρωτότυπα της Apple να έχουν μια διαφορετική διάταξη στις κάμερες κάνοντας το σχεδιασμό λιγότερο τρελό από αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Οι 3 κάμερες θα βοηθήσουν στην λήψη καλύτερων φωτογραφιών επιτρέποντας στην συσκευή να λαμβάνει περισσότερο φως και πληροφορίες χρώματος και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την αξία τους και στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας. Η προσθήκη τριπλής κάμερας στα επερχόμενα μοντέλα iPhone του 2019 είναι κάτι που αναμέναμε επίσης μετά τις πρόσφατες διαρροές για υιοθέτηση Time-Of-Flight 3D τεχνολογίας της Sony στην οπίσθια κάμερα των νέων μοντέλων η οποία θα επιτρέπει την άμεση εστίαση της κάμερας αλλά και τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων. Η τεχνολογία Time-Of-Flight 3D της Sony μπορεί να εντοπίσει αντικείμενα ακόμη και στο σκοτάδι σχεδόν στιγμιαία, ρίχνοντας παλμούς λέιζερ στο αντικείμενο και μετρώντας το χρόνο που απαιτείται από το λέιζερ για να αναπηδήσει πίσω στον αισθητήρα.