Εν αναμονή του review unit και της αναλυτικής παρουσίασης που θα σας κάνουμε και φέτος σε μια από τις αγαπημένες μας εταιρείες θηκών για iPhone, η Mujjo μας ενημερώνει με το δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο:

11 Οκτωβρίου 2018, Ολλανδία.

Μujjo Leather Wallet Case: μια απλή αλλά φανταστική ιδέα που μετατρέπει το iPhone σας σε ένα πορτοφόλι – έτσι το μόνο που πρέπει να θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας είναι τα κλειδιά σας. Με βάση την δημοφιλή σειρά θηκών μας για το iPhone X, οι θήκες της Mujjo έχουν γίνει γνωστές για τον μοναδικό σχεδιασμό τους που δεν παρεμβαίνει στον σχεδιασμό της ίδιας της συσκευής.

Μας αρέσει να διατηρούμε απλά τα πράγμα στην Mujjo, το λεπτό προφίλ της θήκης είναι πλήρως καλυμμένο από το βραβευμένο και ποιοτικό δέρμα με μοναδικά τελειώματα και με μια πολύ όμορφη απόδοση στην εμφάνιση του με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προσφέρουμε μια μοναδική προστασία σε πτώσεις ενώ παράλληλα δίνουμε ένα πιο ζεστό και γερό κράτημα για την συσκευή. Παραμένουμε πιστοί στην σιλουέτα του iPhone Xs και ακολουθούμε τις καμπύλες της συσκευής με έναν σχεδιασμό που απλά μοιάζει ο σωστός για την συσκευή σας.

Οι θήκες δείχνουν την μοναδική κατασκευή τους με το υψηλής ποιότητας δέρμα που δείχνει φανταστικό από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε την θήκη αλλά και με την πάροδο του χρόνου. Καθώς ο χρόνος θα περνάει θα διαπιστώσετε πως τα χρώματα γίνονται πιο πλούσια και η θήκη αποκτάει έναν εντελώς δικό της και μοναδικό χαρακτήρα που εσείς έχετε δημιουργήσει.

Στο εσωτερικό της θήκης υπάρχει ποιοτικό κάλυμμα Ιαπωνικών μικροινών που δίνουν μια απαλή αίσθηση και προστατεύουν την πλάτη της συσκευής σας.

Επειδή οι λεπτομέρειες μετράνε τα κουμπιά της θήκης είναι πλήρως καλυμμένα με δέρμα και έτσι έχουμε μια απίστευτη ομαλότητα στον σχεδιασμό χωρίς να δημιουργούν προβλήματα με την λειτουργία αυτών.

Τα ανοίγματα που θα συναντήσετε στην κάμερα και στο κουμπί σίγασης είναι από έξω προς τα μέσα έτσι ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερη αισθητική.

Το δέρμα εξέχει 1mm από το γυαλί της συσκευής προστατεύοντας έτσι την οθόνη της από γρατσουνιές και σκληρές επιφάνειες.

Η Leather Wallet Case έχει ένα ειδικό άνοιγμα στο πίσω μέρος με έναν βραβευμένο σχεδιασμό που κάνει την ζωή σας ευκολότερη. Οι ραφές είναι ασφαλείας και αντοχής και μπορείτε να τοποθετήσετε 2 με 3 κάρτες. Μπορείτε να βάλετε ακόμη και κάποια χαρτονομίσματα αν είστε της παλιάς σχολής χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε την νέα σειρά των Mujjo θηκών για το iPhone Xs και iPhone Xs Max στο online κατάστημα της εταιρείας εδώ