Ο Ming-Chi Kuo δημοσιοποίησε σήμερα μια νέα αναφορά σχετικά με τις προβλέψεις του για τα 2018 iPhone μοντέλα σε ότι έχει να κάνει με τις πωλήσεις αυτών καθώς και κάποιων αλλαγών που περιμένει να δούμε φέτος από την Apple.

O Kuo αναφέρει πως το 6.5 ιντσών OLED iPhone θα έρθει με μια τιμολόγηση κοντά σε αυτή που έχουμε για το τωρινό iPhone X δηλαδή περί τα $1000 ενώ θα έχει και δυνατότητες χρήσης δύο καρτών παράλληλα. Το 6.1 ιντσών LCD μοντέλο που θα πάρει τον σχεδιασμό του iPhone X θα είναι πιο οικονομικό με μια τιμή περί τα $700.

Αυτό που δημιούργησε εντύπωση είναι πως ο Kuo προβλέπει πως φέτος η Apple θα φέρει πληθώρα χρωμάτων στα νέα iPhones. Έτσι το 6.5 ιντσών θα είναι σε χρωματισμούς του μαύρου, λευκού καθώς και ενός νέου χρυσού χρώματος. Από την άλλη το 6.1 ιντσών μοντέλο θα έρθει σε αυτούς των γκρι, λευκού, μπλε, κόκκινου και πορτοκαλί!!

Έτσι λοιπόν το LCD μοντέλο ίσως έρθει σε 5 διαφορετικά χρώματα. Είναι πολύ πιθανό πως όταν ο Kuo αναφέρει τα γκρι και λευκό να δείχνει τα Space Grey και Silver χρώματα που έχουμε δει φέτος στο iPhone X.