Η Apple καταχωρεί 5 νέα iPads και Macs στην Eurasian βάση δεδομένων

0
1101

Αναμένουμε σημαντικές αναβαθμίσεις στην σειρά των iPad και Mac για αργότερα μέσα στον χρόνο και όπως όλα δείχνουν η Apple φαίνεται να ετοιμάζει τα διαδικαστικά για 5 νέα μοντέλα iPad και 5 νέα μοντέλα Mac μιας και τόσα είναι αυτά που καταχώρησε στην βάση δεδομένων της Eurasian όπως ανακάλυψε το Consomac.

Οι εγγραφές αναφέρουν πως οι νέες συσκευές αυτές τρέχουν το iOS 11 και το macOS 10.13, κάτι που προκαλεί μάλλον εντύπωση μιας και η Apple συνήθως δίνει νέα μοντέλα στην αγορά με το νέο λογισμικό και έτσι θα περιμέναμε να γίνεται αναφορά στα iOS 12 και macOS Mojave.

Να τονίσουμε πως η πηγή έχει καταγράψει ακριβής αναφορές τον περασμένο χρόνο.

Για να δούμε καλύτερο το ιστορικό αυτό να αναφέρουμε πως πίσω τον Αύγουστο του 2016 η Apple είχε καταχωρήσει τα έγγραφα για τα iPhone 7, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 1 και ‘AirPods’ σε αυτή την βάση δεδομένων.

Και τα 4 αυτά προϊόντα όντος παρουσιάστηκαν μερικές εβδομάδες μετά στο event του Σεπτεμβρίου που διοργάνωσε η Apple. Μάλιστα από αυτή την πηγή είχαμε για πρώτη φορά την σωστή διαρροή για το όνομα των ασύρματων ακουστικών της Apple AirPods.

Πριν το WWDC 2017 είχαμε καταγραφές για ένα ανανεωμένο Magic Keyboard, νέα MacBooks και iPads. Τον Φεβρουάριο η Apple καταχώρησε και το $329 νέο iPad της που το είδαμε να παρουσιάζεται στον εκπαιδευτικό event της τον Μάρτιο.

Το Απρίλιο τώρα είχαμε το εντυπωσιακό με την Apple να καταχωρεί στην βάση δεδομένων 11 νέα iPhone μοντέλα. Έχουν περάσει πλέον μήνες από τότε και δεν είχαμε την εμφάνιση κάποιου νέου iPhone. Αυτό ήταν και το πρώτο μαύρο σημάδι στις διαρροές που προέρχονται από αυτές τις καταγραφές.

Έτσι λοιπόν πλέον υπάρχουν αμφιβολίες για τις σημερινές καταγραφές για τα νέα iPad και Mac μοντέλα…

Ίσως η Apple να έχει αλλάξει την στρατηγική της σε ότι αφορά την καταχώρηση νέων κωδικών έτσι ώστε να κάνει πιο δύσκολη την σωστή πρόβλεψη επερχόμενων συσκευών της.

Όπως και να έχει οι καταγραφές αυτές δείχνουν 5 νέα Mac μοντέλα με κωδικούς προϊόντος τους A1931, A1932, A1988, A1989, A1990 και 5 νέα μοντέλα iPads με τις κωδικές ονομασίες A1876, A2013, A1934, A1979, A2014.

Βέβαια τονίζουμε εκ νέου πως είναι πολύ περίεργο το γεγονός πως η Apple στις καταχωρήσεις αυτές αναφέρει πως τα μοντέλα αυτά έχουν εγκατεστημένα τα iOS 11 και macOS 10.13.