Χθες σας είχαμε παρουσιάσει ένα συγκεντρωτικό άρθρο που αφορούσε όλες τις φήμες που είχαμε ακούσει για ένα επερχόμενο νέο iPhone SE μοντέλο. Όπως είπαμε όμως το μέλλον αυτής της συσκευής παραμένει αβέβαιο πολύ.

Το τοπίο παραμένει αρκετά γκρίζο και σήμερα μια νέα αναφορά από το Macotakara που επικαλείται πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple μπερδεύει ακόμη περισσότερο την εικόνα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το iPhone SE 2 δεν θα λανσαριστεί πριν τον Σεπτέμβριο. Οι πηγές μέσα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρουν πως η μαζική παραγωγή της συσκευής αυτής δεν έχει ξεκινήσει ακόμη με την Apple να στοχεύει να το παρουσιάσει μαζί με τα νεότερα μοντέλα iPhone φέτος.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη εγγραφές συσκευών της Apple των προηγούμενο μήνα έδειξαν όντως πως η Apple ετοιμάζει νέα iPhones για φέτος.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό το δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ένα τελικό σασί για την συσκευή και δοκιμάζει διαφορετικές πρωτότυπες συσκευές. Η Apple μάλιστα φέρεται να έχει δοκιμάσει ένα σασί παρόμοιο με αυτό του τωρινού iPhone SE καθώς και ένα με μια οθόνη στις 6 ίντσες.

Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση σε αυτό το δημοσίευμα είναι πως αναφέρει πως όλα τα πρωτότυπα που δοκιμάζει η Apple αυτή την στιγμή για τον διάδοχο του iPhone SE έχουν ένα κοινό – Έναν notch σχεδιασμό μπροστά και υποστήριξη της τεχνολογίας Face ID!!

Έτσι λοιπόν ίσως έχουμε ένα πρωτότυπο iPhone SE 2 με ίδιες διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο, αλλά με notch σχεδιασμό μπροστά. Αυτό σημαίνει πως για να έχουμε μια edge to edge οθόνη το εμπρόσθιο πάνελ θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο ενώ η γενικότερη υπογραφή της συσκευής θα παραμείνει η ίδια.

Το άλλο μοντέλο ίσως είναι ένα iPhone SE 2 με μεγαλύτερες διαστάσεις και με μια οθόνη 6 ιντσών edge to edge και αυτή.

Αυτό που παρατηρούμε εμείς βέβαια είναι πως οι πηγές του Macotakara μπορεί να μπερδεύουν το iPhone SE 2 με το επερχόμενο 6.1 LCD iPhone μοντέλο που θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα φέτος.