Πήγες του Bloomberg σήμερα αναφέρουν αυτό που είχαμε διαβάσει νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα από την αναφορά της KGI, το ότι δηλαδή η Apple δουλεύει πάνω σε ένα high end σετ ακουστικών σε μια προσπάθεια της να συναγωνιστεί την Bose στην κατηγορία αυτή.

Το Bloomberg αναφέρει πως τα ακουστικά αυτά θα έχουν την ίδια ασύρματη ζευγοποίηση όπως τα AirPods ενώ παράλληλα θα προσφέρουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβων αντίστοιχη με αυτή που συναντάμε στα HomePod.

O πονοκέφαλος που φαίνεται να έχει η εταιρεία αυτή την στιγμή έχει να κάνει περισσότερο με τον ίδιο τον σχεδιασμό των ακουστικών.

“Η δουλειά της Apple πάνω σε ένα σετ ακουστικών ξεκινάει και σταματάει συνεχώς από τον περασμένο χρόνο. Η εταιρεία είχε μια αντίστοιχη δυσκολία και με το HomePod κατά τον σχεδιασμό του. Έτσι και τώρα η εταιρεία έχει μια σειρά σχεδιών για αυτό το σετ χωρίς να έχει καταλήξει ακόμη στο τελικό. Μάλιστα πριν το τελικό λανσάρισμα η Apple μπορεί να αλλάξει για ακόμη μια φορά τον σχεδιασμό τους ή ακόμη και να ξεκινήσει το όλο εγχείρημα από το μηδέν.”

Τα AirPods επίσης όπως αναφέρει και το δημοσίευμα ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Apple.

“Πρόσφατες έρευνες και αναλύσεις έδειξαν πως πέρυσι οι πωλήσεις των AirPods και των Beats ακουστικών της Apple της έδωσαν το εντυπωσιακό 27% του μεριδίου της αγοράς των ασύρματων ακουστικών παγκοσμίως!!”