Μετά την χθεσινή κυκλοφορία των iPhone XS/Max reviews πλέον ήρθε και η αντίστοιχη ώρα αυτών για το Apple Watch Series 4. Η διαφορά μάλιστα είναι πολύ χτυπητή.

Η Apple πήρε απίστευτα θετικά σχόλια από reviewers που δεν ήταν το ίδιο ενθουσιώδεις όταν έγραψαν για το iPhone XS.

Σε ότι έχει να κάνει λοιπόν με το νέο Apple Watch Series 4 η πλειοψηφία των reviewers αναφέρουν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή του Watch και πως η συσκευή φέρνει στα μέγιστα ότι υπόσχεται.

Το Buzzfeed δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες για την νέα συσκευή της Apple αλλά ο αρθρογράφος Charlie Warzel δήλωσε πως δεν ήταν οπαδός του Apple Watch και πως προτιμάει το Garmin watch.

“Αυτή την στιγμή δίνει την αίσθηση μόνο μιας ματιάς στο μέλλον. Όταν η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά το Apple Watch η εταιρεία τόνισε πως ήταν η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ δείχνοντας πως οι χρήστες θα την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν κάποιες δουλειές που μέχρι πρότινος τις έκαναν στα smarphones τους. Τότε χρησιμοποίησα το Apple Watch για 24 ώρες για να δω αν ήταν εφικτό να αντικαταστήσει τελείως το smartphone μου. Τότε είχα πει πως το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί. Μετά από 3 χρόνια νιώθω και πάλι το ίδιο. Δεν είμαστε ακόμη εκεί αλλά συσκευές όπως το Apple Watch φέρνουν κάθε μέρα αυτό το μέλλον πιο κοντά”

Το site ρολογιών Hodinkee αναφέρει ότι το Series 4 αποτελεί την σωστή συσκευή για κάποιον να πάει για πρώτη φορά σε ένα smartwatch.

“Αν δεν ήσασταν κάτοχοι ενός Apple Watch μέχρι σήμερα και αναρωτιέστε αν είναι τώρα η εποχή για να πάρετε ένα το Series 4 είναι μια πολύ καλή επιλογή για να κάνετε αυτό το βήμα τώρα. 

Η Independent και αυτή με την σειρά της τονίζει πως αν δεν έχετε αγοράσει μέχρι σήμερα ένα Apple Watch πως τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

“Λατρεύω αυτό το Apple Watch. Είναι το μεγαλύτερο βήμα της Apple στην τεχνολογία που μπορούμε να έχουμε στον καρπό μας. Δεν είναι τέλειο αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. Αρχικά είναι το πιο όμορφο Apple Watch που μας έχει παρουσιάσει η Apple μέχρι και σήμερα. Πραγματικά μένω άφωνος κάθε φορά που σηκώνω τον καρπό μου και βλέπω την οθόνη του και τα χρώματα πάνω σε αυτό. Και όχι δεν λέω υπερβολές. Ο σχεδιασμός του πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Το περσινό Series 3 ήταν πάρα πολύ καλό αλλά το νέο είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία. Οι βελτιώσεις στις αποδόσεις είναι επίσης ορατές ενώ οι προσθήκες και τα νέα χαρακτηριστικά το κάνουν ακόμη πιο άριστο. Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε αγοράσει ένα Apple Watch τότε σίγουρα τώρα είναι η σωστή στιγμή.”

Περισσότερες εντυπώσεις και σχόλια καθώς και τα πρώτα Unboxing ακολουθούν: