Το Apple jobs website έχει ανανεωθεί, με βίντεο μάλιστα που δίνει μια γεύση το πως είναι να δουλεύεις για την εταιρεία.

Κάνε περισσότερα από ότι είχες σκεφτεί ποτέ. Έχε περισσότερο αντίκτυπο από ότι φαντάστηκες ποτέ. Εδώ είναι όπου ορισμένοι από τους πιο έξυπνους και πιο παθιασμένους ανθρώπους του κόσμου δημιουργούν τα πιο καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες στον κόσμο. Ελάτε μαζί μας και θα κάνετε το καλύτερο έργο της ζωής σας – και να κάνετε τη διαφορά στις ζωές άλλων ανθρώπων.”

Μια νέα σελίδα About Apple έχει ως στόχο να δώσει μια εικόνα του πως είναι να δουλεύεις για την εταιρεία. Τονίζοντας πως καθένας μπορεί να είναι καινοτόμος όποιο ρόλο και αν έχει στην εταιρεία.

“Όλοι εδώ είναι καινοτόμοι ή μπορούν να καινοτομήσουν. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε τα είδη των προϊόντων και των εμπειριών που ελάχιστοι φαντάζονται ποτέ. Για παράδειγμα, οι μηχανικοί εδώ ανέπτυξαν τρόπους που έχουν μεταμορφώσει την ταχύτητα και την ακρίβεια της ιατρικής έρευνας.  Μηχανικοί μας εξέτασαν πώς οι άνθρωποι σε αναπηρικές καρέκλες μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητά τους με την Apple Watch για να προωθήσουν την δραστηριότητα τους. Οι ομάδες λιανικής μας έφεραν την επανάσταση στη βιομηχανία ανακαλύπτοντας  και προσδιορίζοντας εκ νέου την εμπειρία του πελάτη. Και κάθε μέρα στο μεσημεριανό γεύμα, το φιλικό προς το περιβάλλον κουτί πίτσας έχει και αυτό κατοχυρωθεί  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από έναν σεφ στο καφέ μας θυμίζοντας ότι η καινοτομία προέρχεται από όλους σε κάθε ρόλο στην Apple.”

Επίσης η εταιρεία τονίζει πόσοι άνθρωποι μπορούν να δουλέψουν στην δημιουργία ενός νέου σχεδιασμού.

“Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα: Η καινοτόμα κάμερα που βρίσκεται σε κάθε iPhone είναι το αποτέλεσμα δουλειάς εκατοντάδων ανθρώπων. Είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων ειδικών στον τομέα των οπτικών που ο καθένας εξέφρασε τον τρόπο σκέψης του στον άλλο. Πολλαπλασιάστε αυτή την προσπάθεια σε κάθε χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει μια Apple συσκευή και θα έχετε μια ιδέα το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία των ανθρώπων μας εδώ.”

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο στην σελίδα εδώ