Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα η Mixpanel είχε αναφέρει ότι η Apple πέρασε το ρεκόρ του 50% υιοθέτησης του iOS 12 μέσα στο Σαββατοκύριακο και πλέον και η Apple παρουσιάζει τα επίσημα στατιστικά για το νέο της λογισμικό.

Η Apple λοιπόν αναφέρει πως το 50% όλων των συσκευών της τρέχουν το iOS 12 με το 53% αυτών να είναι συσκευές των τελευταίων 4 χρόνων – Από το iPhone 6 και έπειτα.

Τις πρώτες μέρες της κυκλοφορία του iOS 12 ο ρυθμός υιοθετήσεις ήταν λίγο πιο αργός σε σύγκριση με το περσινό iOS 11. Πάρα αυτά όμως μετά από λίγες μέρες το iOS 12 πραγματικά εκτοξεύτηκε. Έτσι λοιπόν το νέο λογισμικό βρίσκεται στο 50% όλων των συσκευών της εταιρείας στις 10 Οκτωβρίου και προς σύγκριση το iOS 11 είχε χρειαστεί να φτάσει αυτό το ποσοστό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου πέρυσι.

Για πρώτη φορά η Apple δίνει ένα στατιστικό με ένα χρονοδιάγραμμα 4 χρόνων.

Στην πλειοψηφία τους οι καταναλωτές δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την iOS 12 έκδοση του λογισμικού που έγινε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό με πολύ λίγα bugs ενώ οι βελτιώσεις σε ταχύτητα και αποδόσεις που έφερε σε παλαιότερες συσκευές ήταν κάτι που η Apple είχε υποσχεθεί και αποδείχθηκε πως το πραγματοποίησε.