21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Χρυσές Σφαίρες 2020 | O Ricky Gervais εκθείασε το Morning Show αλλά ήταν καταπέλτης απέναντι στην Apple και όχι μόνο

    Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο οικοδεσπότης των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, Ricky Gervais, ούτε και την είσοδο της Apple στον χώρο, επαινώντας το «Morning Show» της Apple TV+ υπηρεσίας, αλλά βάλλοντας εναντίον της εταιρείας για τις εργασιακές πρακτικές που χρησιμοποιεί.

    Ο Tim Cook που έδωσε το παρών άκουσε τον Gervais να λέει πως η Apple μπήκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι με ένα καταπληκτικό δράμα που καταπιάνεται με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το να κάνει κανείς το σωστό… Ως εκεί είχαμε και ένα κοντινό πλάνο στον Cook που χαμογελούσε ευχαριστημένος με τον σχολιασμό αυτό. Ο Gervais όμως δεν έμεινε εκεί μιας και ανέφερε πως η τηλεοπτική σειρά αυτή δημιουργήθηκε από μια εταιρεία (σσ. την Apple) που έχει φτιάξει κάτεργα στην Κίνα. Αυτό ήταν σαφής αναφορά στη συνεργασία της Apple με την κινεζική Foxconn, που κάνει τη συναρμολόγηση των iPhone.

    Στη συνέχεια ο Gervais έστρεψε τα βέλη του ενάντια σε όποιον ηθοποιό εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές των Apple, Amazon και Disney.

    “Λέτε ότι έχετε ξυπνήσει, αλλά οι εταιρείες για τις οποίες δουλεύετε είναι απίστευτες… Η Apple, η Amazon, η Disney. Αν ο ISIS ξεκινούσε μια υπηρεσία streaming, δεν θα καλούσατε τον ατζέντη σας; Αν κερδίσετε ένα βραβείο απόψε, μην το χρησιμοποιήσετε ως εφαλτήριο για να κάνετε μια πολιτική ομιλία, δεν είστε σε θέση να κάνετε διάλεξη στον κόσμο για τίποτα, δεν ξέρετε τίποτα για τον πραγματικό κόσμο. Οι περισσότεροι από εσάς πήγατε λιγότερο στο σχολείο από τη Γκρέτα Θάνμπεργκ, την 17χρονη ακτιβίστρια του κλίματος. Έτσι, αν κερδίσετε, να έρθετε, να λάβετε το μικρό σας βραβείο, να ευχαριστήσετε τον ατζέντη σας και τον θεό σας και να πάτε να γ…”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles