22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η ShiftCam θήκη στο iPhone 11, 11 Pro, και 11 Pro Max δίνει μέχρι και 4 έξτρα φακούς στην συσκευή

    Η ShiftCam δημιουργεί add-on φακούς για τα iPhones από το 2017. Η εταιρεία πλέον ανακοίνωσε και την νέα της σειράς που απευθύνεται στα iPhone 11, iPhone 11 Pro, και iPhone 11 Pro Max.

    Στο iPhone 11 μοντέλο έχουμε την προσθήκη ενός 180 μοιρών fisheye φακού, ενός 10x macro φακού για πολύ κοντινές λήψεις και έναν κυκλικό polarizer φακό. Στα Pro μοντέλα πάμε ένα βήμα παραπέρα μιας και έχουμε την προσθήκη των παρακάτω φακών:

    • 180-degree fisheye
    • 4x telephoto
    • 10x macro
    • 20x macro
    • Circular Polarizer

    Υπάρχουν φυσικά και άλλες λύσεις στην αγορά για add on φακούς στα iPhones όπως αυτές που έχουν παρουσιάσει στην αγορά εταιρείες όπως η Aukey, Moment και η πιο γνωστή στην Ελλάδα Olliclip. Η ShiftCam αναφέρει πως το δικό της σύστημα προσφέρει δύο πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Πρώτον έχεις πάντα τους φακούς αυτούς μαζί σου. Δεύτερον η λύση που προσφέρει είναι γρηγορότερη και ευκολότερη.

    Το μειονέκτημα βέβαια είναι πως μια τέτοια θήκη με αυτούς τους φακούς προσαρτημένους πάνω της σίγουρα έχει σημαντικό όγκο.

    Η ποιότητα τώρα των φακών αυτών είναι ένα διαφορετικό θέμα αλλά αξίζει να τονίσουμε πως η ShiftCam έχει κερδίσει βραβεία καινοτομίας για αυτόν τον λόγο τόσο στην Red Dot όσο και στην CES.

    H iPhone 11 3-in-one case έχει ένα κόστος στα $64.99, ενώ η αντίστοιχη για τα iPhone 11 Pro και Pro Max έχουν κόστος στα $74.99.

    Οι θήκες της ShiftCam είναι επίσης διαθέσιμες και για τα παρακάτω iPhone μοντέλα:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles