23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το PUBG Mobile προσθέτει Prime, Prime Plus συνδρομές στο Android και iOS

    Το Player Unknown: Battlegrounds ή εν συντομία PUBG σίγουρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους που ξεχώρισαν στην κατηγορία των battle royale παιχνιδιών και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια τόσο στο iOS όσο και στο Android από την στιγμή που έγινε διαθέσιμο πέρυσι.

    Σήμερα η Tencent ανακοίνωσε πως πρόσθεσε της PUBG Prime και Prime Plus συνδρομές για τους mobile παίχτες της εφαρμογής τόσο στο Android όσο και στο iOS. Αυτά τα μοντέλα συνδρομής δίνουν στους παίχτες διάφορα boosts όπως Unknown Cash ή εκτυπώσεις σε crates και πολλά ακόμη.

    Η βασική συνδρομή των $0.99 δίνει στους παίχτες 5 Unknown Coins καθημερινά και αγορές μέσω των Battle Points. Το Prime Plus έρχεται με κόστος $9.99 αλλά αυτή την στιγμή κάποιος μπορεί να κάνει συνδρομή με μειωμένη τιμή στα $4.99 μηνιαίως και δίνει φυσικά περισσότερα προνόμια.

    Έτσι λοιπόν έχουμε 20 Unknown Coins καθμερινά και αγορές μέσω Battle Points, καθημερινές εκπτώσεις σε in game loot και αντικείμενα ενώ έχουμε και 10 PR πόντους καθημερινά. Επίσης οι συνδρομητές θα έχουν και μια έκπτωση 50% για είσοδο στο Classic Crate Lottery κάθε μέρα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles