17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το teardown του iPad mini 5 δείχνει ίδιο μέγεθος μπαταρίας, 3 GB RAM, True Tone τεχνολογία κ.α

    Το iPad mini 5 δεν είναι μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, αλλά για τους λάτρεις των 7.9 ιντσών iPad είναι κάτι που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό.

    Σήμερα το πρωί το iFixit προχώρησε σε ένα πλήρες teardown της συσκευής δίνοντας έτσι την ευκαιρία να έχουμε μια πιο κοντινή εικόνα για τις ομοιότητες και τις διαφορές του iPad mini 5 με το iPad mini 4.

    Εξωτερικά το νέο iPad mini μοιάζει ακριβώς ίδιο με τον προκάτοχο του. Η μόνη πραγματικά διαφορά είναι ο νέος “A2133” αριθμός μοντέλου στο πίσω μέρος του.

    Στο εσωτερικό του τώρα η μπαταρία παραμένει η ίδια στις 19.32Wh, απλά είναι διαφορετικό μοντέλο. Η εμπρόσθια κάμερα έχει έναν νέο αισθητήρα στα 7MP και υπάρχουν επίσης νέοι αισθητήρες φωτός που κάνουν εφικτή την True Tone τεχνολογία που ενσωματώνει.

    Τα μικρόφωνα επίσης έχουν αλλάξει θέση και πλέον είναι πιο κοντά στην εμπρόσθια κάμερα.

    Επίσης από το teardown αυτό βλέπουμε πως το νέο iPad mini έρχεται με μια Bluetooth 5.0 τεχνολογία και ενσωματώνει 3 GB RAM.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles