24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Iran μπορεί να είναι η νέα μεγάλη αγορά που θα επενδύσει η Apple

    world-domination-apple

    H Αμερική και το Ιράν υπέγραψαν σήμερα συμφωνία μετά από 20 μήνες διαπραγματεύσεων και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα η Apple σκέφτεται ήδη να κινηθεί άμεσα.

    H εταιρεία είναι σε συνομιλίες με πιθανούς διανομείς αναφέρει χαρακτηριστική η the Wall Street Journal με βάση πηγών σχετικά με αυτές τις κινήσεις της Apple. Στο ίδιο μήκος κύματος φέρετε να κινείτε και η General Electric.

    H μέση ανατολή είναι από τις λίγες περιοχές στον κόσμο που τα προϊόντα της Apple δεν έχουν διεισδύσει ακόμη αλλά πλέον η ανανεωμένη σχέση των δύο χωρών θα μπορούσε πολύ γρήγορα να αλλάξει τον συσχετισμό αυτό.

    Κυβερνητικές μελέτες δείχνουν πως τα 80 εκατομμύρια ανθρώπων του Ιράν ήδη γνωρίζει και επιθυμεί δυτικές μάρκες. Μόλις 11 εκατομμύρια Ιρανών έχουν αυτή την στιγμή πρόσβαση στο διαδίκτυο με το boradband όμως να αγγίζει το 53% του πληθυσμού.

    Κάποιες αμερικανικές εταιρείες ήδη έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στον Ιράν με την Coca-Cola να είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles