19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Gmail αναβαθμίζεται και φέρνει ομαδοποιημένα e-mails στο iOS

    Η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα αναβάθμιση για τις iOS συσκευές, με την οποία δίνει την επιλογή στους χρήστες να μπορούν να δουν ομαδοποιημένα e-mails από διαφορετικούς λογαριασμούς Gmail.

    Οι χρήστες λοιπόν που έχουν διάφορους λογαριασμούς Gmail θα μπορούν να βρουν όλα τα e-mails τους ομαδοποιημένα στο Gmail app για το iOS. Το update αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες βδομάδες και οι χρήστες, αφού το κατεβάσουν, θα βρουν την επιλογή «όλα τα εισερχόμενα» μέσα στην εφαρμογή στην αριστερή μπάρα επιλογών.

    Μετά την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης επιλογής όλα τα e-mails θα εμφανιστούν σε μια συγκεκριμένη λίστα εύκολα και γρήγορα, ωστόσο ο διαχωρισμός ανάμεσα στα e-mails (πχ. προσωπικά, εργασίας) δε θα είναι δυνατός. Σύμφωνα με την Google, η αναβάθμιση θα πάρει περίπου 15 μέρες μέχρι να φτάσει στους χρήστες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles