19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Το Apple Watch μπορεί να προκαλέσει καρκίνο στους χρήστες του; [Το διαβάσαμε και αυτό]

    Apple-Watch-apps-main

    Το να προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους να φοβούνται για μια νέα τεχνολογία δεν είναι απλά μια άσχημη αρθρογραφία είναι μια καθαρή επίθεση.

    Και όπου επίθεση και κυρίως στην Apple δεν προκαλεί εντύπωση πως για ακόμη μια φορά βρίσκεται η New York Times που με χθεσινό της δημοσίευμα με τίτλο “Οι wearable υπολογιστές είναι το ίδιο επιβλαβείς με τα τσιγάρα;” έγινε ακριβώς αυτό.

    Μετά την θύελλα αντιδράσεων που δημιούργησε το εν λόγω άρθρο, όχι από την Apple ή κάποια άλλη εταιρεία αλλά από λογικούς ανθρώπους, η New York Times άλλαξε τον τίτλο σε “Οι προβληματισμοί υγείας της Wearable τεχνολογίας”

    Μέσα από ένα κείμενο με ανακρίβειες και χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο 0 αρθρογράφος του αναρωτιόταν “Τι σημαίνει αυτή η έρευνα για τον πιστό καταναλωτή της Apple που θα τρέξει να αγοράσει ένα Apple Watch ή για τους φανατικούς της Google και Windows που θέλουν πολύ μια δική τους εκδοχή για μια τέτοια συσκευή;”

    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ είναι η απάντηση μιας και η “έρευνα” που επικαλείται το άρθρο δεν έγινε από επιστήμονες, δεν βασίστηκε κάπου και δεν έπεισε πως προέρχεται από γνώση του αντικειμένου.

    Το Apple Watch θα βοηθήσει τους ανθρώπους με περισσότερο από έναν τρόπους. Σε κάποιους θα δώσει ευκολότερη προσβασιμότητα ενώ σε άλλους θα τους οδηγήσει στο να έχουν μια καλύτερη και πιο υγιεινή καθημερινότητα με έμφαση στην υγεία και την άθληση τους.

    Η New York Times, γνωστή για τις επιθέσεις της στην Apple αυτή την φορά το παράκανε μιας και πήρε μια εικασία και την έκανε είδηση υποβιβάζοντας με τον χειρότερο τρόπο την νοημοσύνη των αναγνωστών της.

    Αυτή την φορά και μετά τις αντιδράσεις που δημιούργησε το δημοσίευμα αυτό η Editor της New York Time χρειάστηκε να κατευνάσει τα πνεύματα και με δημόσιο σχόλιο της να αδειάσει ουσιαστικά τον αρθρογράφο της για την παρουσίαση αυτή που έκανε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles