19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Tony Stark είναι ο Jonathan Ive των Avengers [Videos]

    Tony_Stark-640x376

    O Tony Stark δεν είναι απλά ο Iron Man στους The Avengers αλλά ουσιαστικά ο προσωπικός τους Jony Ive.

    “Αυτός είναι ο αρχηγός” λέει ο Stark δείχνοντας τον Captain America στον νέο διαφημιστικό της επερχόμενης ταινίας που περιμένουμε πως και πως  με τίλτο The Avengers: Age of Ultron.  “Εγώ πληρώνω για τα πάντα, σχεδιάζω τα πάντα και σας κάνω όλους να δείχνετε πιο cool” αναφέρει συνεχίζοντας.

    Από την πλευρά του Ive μπορεί να μην πληρώνει τα πάντα για την Apple αλλά σίγουρα ότι λέει ο Stark για τον σχεδιασμό και το παράγοντα “cool” αντιστοιχούν και στον σχεδιαστικό guru της Apple Jonathan Ive.

    Στο νέο teaser της ταινίας ευτυχώς πέρα από αυτά τα σοφά λόγια του Stark έχουμε και μια σειρά από περισσότερες σκηνές της επερχόμενης ταινίας. Σκηνές που μας κάνουν να θέλουμε ακόμη περισσότερο να την δούμε.

    Η ταινία κάνει επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική την 1η Μαΐου όπου η ομάδα των Avengers — Iron Man, Captain America, Black Widow, Hulk, Thor και Hawkeye συναντούν την Scarlet Witch και Quicksilver στην νέα αυτή υπερπαραγωγή της Marvel.

    Παρακάτω σας έχουμε το νέο teaser – TV spot καθώς και μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη με τον σκηνοθέτη της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles