Friday, May 17, 2024

Το App Store και οι αγορές iTunes φέρονται να έχουν «απενεργοποιηθεί» στη Ρωσία

Το iPhones.ru αναφέρει ότι οι αγορές iTunes και App Store δεν μπορούν πλέον να πραγματοποιούνται από χρήστες συσκευών Apple που βρίσκονται στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν για εφαρμογές, πολυμέσα ή υπηρεσίες Apple.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο που εδρεύει στη Ρωσία, είναι πλέον αδύνατο για τους χρήστες να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους στο App Store ή στο iTunes Store χρησιμοποιώντας τραπεζικές κάρτες που εκδίδονται από ρωσικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των Alfa-Bank, Sber και Tinkoff.

Υπό κανονικές συνθήκες, οι χρήστες της Apple θα μπορούσαν να αγοράζουν δωροκάρτες Apple για να συμπληρώσουν τον λογαριασμό τους. Ωστόσο, το iPhones.ru αναφέρει επίσης ότι οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα και με αυτόν τον τρόπο πληρωμών.

Δεν είναι σαφές εάν το ζήτημα είναι αποτέλεσμα δράσης της Apple, των ρωσικών τραπεζών ή της ρωσικής κυβέρνησης. Εάν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, ως έχει, οι χρήστες στη Ρωσία φαίνεται ότι δεν έχουν πλέον τρόπο να κάνουν αγορές στο App Store ή στο iTunes Store.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.