16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Τα πρώτα M2 Mac αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το έτος χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική 4nm της TSMC

    Η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει μια σειρά Mac με τον επεξεργαστή M2 που θα βασίζεται στην ατχιτεκτονική 4nm της TSMC αργότερα αυτό το έτος, σύμφωνα με την DigiTimes.

    “Η διαδικασία 4nm της TSMC θα κατασκευάσει επίσης το τσιπ M2 της Apple που θα τροφοδοτήσει τη νέα σειρά Mac που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους”, υποστηρίζει το δημοσίευμα

    Ο Mark Gurman του Bloomberg την Τρίτη ανέφερε ότι η Apple έχει εκδόσεις M2 του MacBook Pro 13 ιντσών, iMac 24 ιντσών και Mac mini σε εξέλιξη. Στο ενημερωτικό του δελτίο το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Gurman δήλωσε ότι η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τουλάχιστον μερικά από αυτά τα Mac γύρω στο Μάιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ενώ οι DigiTimes έδωσαν το δεύτερο εξάμηνο του 2022..

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.