21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το 4.7 ιντσών iPhone 6 θα έχει μια μπαταρία 2,100mAh

    7mp_iphone6_render_back

    Καθώς η Apple ετοιμάζετε για την επίσημη παρουσίαση του iPhone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα, το θέμα της αυτονομίας της νέας αυτής συσκευής έχει γίνει επίκεντρο πολλών συζητήσεων.

    Ειδικά μετά και την καταμέτωπο επίθεσης της Samsung που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τους χρήστες του iPhone “Κρεμασμένους από ένα τοίχο” – “Wall Hangers”

    Μέχρι στιγμής είχαμε δει εικόνες που υποτιθέμενα μας έδειχναν την μπαταρία του iPhone 6 να είναι στα 1,810 mAh και κάτι που έκανε πολλούς και όχι άδικα να ξινίσουν. Σήμερα ένα νέος αναλυτής ανοίγει το εν λόγω θέμα εκ νέου αναφέροντας πως το 4.7 ιντσών iPhone 6 θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία της τάξης των 2,100mAh μια σαφώς καλύτερη επιλογή ειδικά σε σύγκριση με τις 1,570mAh που συναντούμε στα iPhone 5s/5c…

    Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Sung Chang Xu που δημοσιεύονται σήμερα από το  GforGames διαβάζουμε:

    “H μπαταρία των 1,810 mAh που φέρετε να ανήκει στο iPhone 6 είναι πραγματικά αληθινή αλλά αντιστοιχεί σε ένα μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε καθαρά για σκοπούς τεστ. Με αυτό ως δεδομένο η χωρητικότητα του 4.7 ιντσών μοντέλου που θα λανσαριστεί στην αγορά θα έχει μια μπαταρία 2,100mAh”

    Το σίγουρο είναι πως την παραπάνω είδηση θα τη δεχτούμε για ακόμη μια φορά με ενδοιασμό αλλά το καλό της υπόθεσης είναι πως η 9η Σεπτεμβρίου πλέον είναι πολύ κοντά μας.

    Αν αναρωτιέστε για τον ανταγωνισμό στον τομέα αυτονομίας να σας αναφέρουμε πως το LG’s G3 και το Galaxy Note 3 έχουν μια μπαταρία 3,000 mAh και 3,200 mAh αντίστοιχα ενώ το Samsung Galaxy S5 μια της τάξης των 2,800 mAh και τέλος το HTC One M8 έρχεται με μια μπαταρία των 2,600 mAh.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles