18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το 2022 MacBook Air για ακόμη μια φορά φημολογείται πως θα έρθει με μια Mini-LED οθόνη

    Το επόμενης γενιάς MacBook Air θα έρθει με μια mini-LED οθόνη κατά το λανσάρισμα του μέσα στο 2022 σύμφωνα με το DigiTimes.

    Το DigiTimes είχε αναφέρει παλαιότερα πως το MacBook Air θα είχε μια mini-LED οθόνη και πλέον το επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά. Με βάση πηγών του λοιπόν από την παραγωγική αλυσίδα της Apple το δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple είναι πάρα πολύ πιθανόν να υιοθετήσει μια mini-LED οθόνη για το MacBook Air με μια 13.3 ιντσών οθόνη που θα δούμε το 2022.

    Τα νέα MacBook Air με μια mini-LED οθόνη αναμένεται να δώσει αύξηση των πωλήσεων στην Apple περί τις 2 εκατομμύρια συσκευές την επόμενη χρονιά.

    Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε πως και το 11 ιντσών iPad Pro ίσως υιοθετήσει μια mini-LED οθόνη το 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.