21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το πρώτο leak εξαρτήματος του iPhone 7 είναι γεγονός

    iPhone-7-display-backlight-leak-image-003

    Έχουμε ήδη ξεκινήσει να έχουμε πάρα πολλές φήμες για το επερχόμενο iPhone της Apple και σήμερα έφτασε και η ώρα που πιθανόν να έχουμε και την πρώτη διαρροή ενός εξαρτήματος της συσκευής και που μας έρχεται από το site Apple.club.tw. Στις φωτογραφίες λοιπόν υποτιθέμενα βλέπουμε το backlight module της οθόνης του επερχόμενου iPhone 7.

    Δεν μπορούμε από αυτές τις φωτογραφίες να διακρίνουμε σημαντικές διαφορές ενώ μικρές βρίσκονται στο σημείο του καλωδίου και του chip που ελέγχει το 3D Touch της συσκευή.

    Πέρα λοιπόν αυτή την αλλαγή θέσης του 3D Touch chip και καλωδίου δεν έχουμε κάτι άλλο. Αν και εφόσον λοιπόν αυτό είναι ένα αυθεντικό εξάρτημα τα συμπεράσματα που καταλήγουμε έχουν ως εξής.

    Screen Shot 2016-01-06 at 19.37.44

    Αρχικά το εξάρτημα είναι για το iPhone 7 και όχι για το φημολογούμενο iPhone 6c μιας και το δεύτερο πολύ δύσκολα θα ενσωματώνει την 3D Touch τεχνολογία.  Επίσης μπορεί να αποτελέσει απόδειξη ότι η Apple στο iPhone 7 δεν θα κάνει την μεγάλη αλλαγή σε OLED οθόνες και θα παραμείνει ως έχει. Αυτό γιατί η OLED οθόνες δεν χρειάζονται αυτό το εξαρτήματα οπίσθιου φωτισμού που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

    Το Apple.club.tw κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει αυθεντικές διαρροές εξαρτημάτων Apple συσκευών. Έχει όμως και μεγάλες αστοχίες στις προβλέψεις του όπως αυτή που ήθελε τα Mac το 2015 να έρχονται με ενσωματωμένο το Touch ID.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles