21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το ποσοστό υιοθέτησης του iOS 8 είναι 7 φορές μεγαλύτερο από το Android Lollipop

    Screen-Shot-2015-07-22-at-11.26.38-640x426

    To Android Lollipop και το iOS 8 ανακοινώθηκαν ουσιαστικά την ίδια χρονική περίοδο αλλά το iOS 8 έχει αφήσει μίλια μακριά πίσω του το λογισμικό της Google σε ότι έχει να κάνει με το ποσοστό υιοθέτησης από τους χρήστες.

    Σύμφωνα με τα στατιστικά που δόθηκαν στην δημοσιότητα τόσο από την Apple όσο και από την Google βλέπουμε πως το iOS 8 έφτασε το 85% της υιοθέτησης ανάμεσα σε iPhone και iPad χρήστες ενώ από την άλλη πλευρά το Lollipop με το ζόρι έχει φτάσει το 12.4%.

    Αν αναλογιστούμε πως πλέον είμαστε στην περίοδο του iOS 9 beta και δύο μήνες περίπου πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου αυτού λογισμικού στο κοινό τότε αναμένουμε πως στην καλύτερη το iOS 8 θα φτάσει στο 87% πριν κάνει και επίσημα την εμφάνιση του το iOS 9.

    Σίγουρα αυτό το ποσοστό είναι άκρως εντυπωσιακό ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος τι γίνεται στο στρατόπεδο του Android.

    Συμπερασματικά το iOS 8 είχε μια πιο αργή υιοθέτηση από ότι το iOS 7 που έφτασε μέχρι και το 90%.

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούσαμε χθες τον Tim Cook να αναφέρει πως η Apple βιώνει τον μεγαλύτερο ρυθμό στην ιστορία της εταιρείας αλλαγής χρηστών που εγκαταλείπουν το Android για Apple συσκευές

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles