17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το διπύρηνο iPhone 6s “κάνει σκόνη” τα Galaxy S6, Note 5, και άλλες Android συσκευές

    iPhone-6s-vs-Galaxy-Note-5-specs-comparison

    Τώρα που το iPhone 6S έχει κάνει και επίσημα την εμφάνιση του στην αγορά μπορούμε να έχουμε και τα πρώτα Geekbench 3 benchmark τεστ που δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο τις αποδόσεις της νέας ναυαρχίδας της Apple.

    Τα αποτελέσματα όχι μόνο δείχνουν πως οι αποδόσεις του iPhone 6S έχουν γίνει δραματικά καλύτερες από τον προκάτοχο του αλλά επίσης πως ο διπύρηνος επεξεργαστής του iPhone 6S αφήνει πίσω του τις περισσότερες Android συσκευές ανεξάρτητα από τους πόσους πυρήνες έχουν αυτές.

    Σύμφωνα λοιπόν με το τεστ που έγινε από το MobileSyrup χρησιμοποιώντας το Geekbench, το iPhone 6s κατάφερε στον ένα πυρήνα του σκορ 2529, ενώ στους πολλαπλούς πυρήνες το σκορ του ήταν 4375.

    Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τα περσινό μοντέλο που είχε σκορ στον ένα του πυρήνα 1553 και στους πολλαπλούς 2859. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα του τεστ το iPhone 6S  στις αποδόσεις του ενός πυρήνα είναι μια κατηγορία από μόνο του ενώ σε ότι έχει να κάνει με περισσότερους πυρήνες και παρά το γεγονός πως έχει μόνο δύο αντί για τέσσερις ή έξι που βρίσκουμε στις Android συσκευές, η απόδοση του είναι συγκλονιστική.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα συγκριτικό Geekbench του iPhone 6S με το Samsung Galaxy Note 5 και του iPhone 6.

    iphone6sbenchmark-1-e1442871563810

    Αυτό που προκαλεί επίσης μεγάλη εντύπωση είναι πως το iPhone 6S  καταφέρνει στον μονό πυρήνα να έχει σχεδόν τις ίδιες αποδόσεις με το 12 ιντσών Retina MacBook που πρόσφατα κυκλοφόρησε η Apple.

    Με το σκορ του iPhone 6S να είναι στα 2529 στον μονό πυρήνα και στο 4375 στους πολλαπλούς δείτε παρακάτω πως πίσω αφήνει τις Android ναυαρχίδες!

    android-geekbench-results-2015

    Σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles