13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Λεκτική επίθεση του Aaron Sorkin με αφορμή την ταινία του “Steve Jobs” στον Tim Cook

    steve-jobs-fassbender

    O Aaron Sorkin, είναι ο σεναριογράφος της Universal βιογραφικής ταινίας για τον συνιδρυτή της Apple Steve Jobs. Σε πρόσφατη του συνέντευξη αποφάσισε να κάνει μια σφοδρή επίθεση στον CEO της Apple Tim Cook με αφορμή για τα όσα ειπώθηκαν από τον δεύτερο δημόσια για προσπάθειες εκμετάλλευσης του ονόματος και της ύπαρξης του Steve.

    O Tim Cook κατά την παρουσία του και την συνέντευξη του στον Stephen Colbert τόνισε πως δεν έχει δει την ταινία ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενθουσιάζουν τέτοιες προσπάθειες.

    “Νομίζω πολλοί άνθρωποι ενεργούν περιστασιακά και βάση τις συνθήκες και το μισό αυτό. Δεν αποτελεί ένα υγιές κομμάτι του κόσμου μας αυτό” τόνισε χαρακτηριστικά ο Cook.

    Κατά την διάρκεια του promoting της ταινίας λοιπόν ο Sorkin πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας:

    “Κανένας δεν έκανε αυτή την ταινία για να γίνει πλούσιος. Επίσης ο Tim Cook θα πρέπει να δει την ταινία πριν την κρίνει και αποφασίσει τι είναι. Τέλος αν έχει ένα εργοστάσιο γεμάτο παιδιά στην Κίνα που συναρμολογούν iPhones για 17 cents την ώρα θα πρέπει να έχεις μεγάλο θράσος για να αποκαλείς άλλους ευκαιριακούς χαρακτήρες”

    Η ταινία Steve Jobs που τον υποδύεται ο Michael Fassbender θα κάνει τον ντεμπούτο της στην Νέα Υόρκη στις 9 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει η γενικότερη διάθεση της μέσα στον μήνα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles