18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Στο Apple Campus 2 μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές [Video]

    campus-2

    Σας είχαμε αναφέρει νωρίτερα αυτό το μήνα πως το Apple Campus 2 ξεκίνησε να δείχνει εργοτάξιο και περισσότερα ένας συνδυασμός ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων. Τα τελευταία 4K στιγμιότυπα από το Drone του Matthew Roberts δείχνουν πως πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές με τις “βαριές” εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί και να έχει ξεκινήσει η δενδροφύτευση.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε οι 13.000 υπάλληλοι της Apple θα ξεκινήσουν να δουλεύουν εκεί με τον Tim Cook να είχε προβλέψει πως το νωρίτερο θα ήταν στο τέλος αυτό του μηνός.

    Όπως όμως μπορούμε να δούμε σήμερα το πιο πιθανό είναι η ημερομηνία αυτή να πάει για κάποια στιγμή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles