19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Σας παρουσιάζουμε το iPhone 7 Plus Jet Black [Unboxing Video + Πρώτες εντυπώσεις]

    29935322736_0b47b9f388_z

    Το iPhone 7 είναι πλέον γεγονός και όπως και πέρυσι η νέα ναυαρχίδα της Apple μας έρχεται σε 2 εκδόσεις αυτή των 4.7 ιντσών και αυτή των 5.5 ιντσών για το Plus. Επίσης έχουμε 2 νέα χρώματα – Το glossy Jet Black και το matte Black.

    Και τα δύο είναι ένας αρμονικός συνδυασμός αλουμινίου και γυαλιού, με μείωση στην εμφάνιση των γραμμών της κεραίας και θύρα lightning ενώ για πρώτη φορά έχουμε έλλειψη της θύρας ακουστικών των 3.5 mm.

    Επίσης έχουν και τα δύο μια εμπρόσθια 7 MP κάμερα και μια οπίσθια στα 12 MP με f/1.8. Το iPhone 7 Plus επιπλέον έχει και μια δεύτερη κάμερα των 12 MP με f/2.8 και φακό.

    Πέρα από τα παραπάνω έχουμε τα φυσικά κουμπιά για την ρύθμιση του ήχου καθώς και το κουμπί σίγασης, μια θύρα για την SIM ενώ για πρώτη φορά έχουμε την έλευση στερεοφωνικών ηχείων.

    Στο εσωτερικό τους χτυπάει ο απίστευτα γρήγορος A10 Fusion επεξεργαστής που αυτοματοποιημένα και με έξυπνο τρόπο μπορεί να εναλλάσσει την δυναμική του σε 2 ή 4 πυρήνες ανάλογα με τις ενέργειες που κάνει ο χρήστης και έτσι ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αυτονομία.

    Στο εσωτερικό του κουτιού συναντούμε τα γνωστά: Μικρό βιβλίο οδηγιών, ένα Lightning καλώδιο, τον φορτιστή τοίχου ενώ αλλαγή έχουμε στα ακουστικά μιας και για πρώτη φορά συναντούμε τα Lightning EarPods της Apple. Η εταιρεία για να μην δυσαρεστήσει το κοινό και για να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε και τα παλαιά σας ακουστικά έχει προσθέσει και ένα αντάπτορα από Lightning σε 3.5 mm.

    Σήμερα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε το δυσεύρετο λόγω διαθεσιμότητας iPhone 7 Plus στον Jet Black χρωματισμό. Το βίντεο unboxing αλλά και τις φωτογραφίες αυτού του άρθρου τα έχει επιμεληθεί ο φίλος μας και αναγνώστης της σελίδας μας – Σπύρος Πρέκας της SpyVe Productions.

    Θα τον βρείτε και στο φόρουμ μας με την ονομασία Velkus.

    Δείτε το πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο Unboxing παρακάτω:

    Μιας και ήταν από τους πρώτους τυχερούς που κράτησε το iPhone 7 Plus Jet Black στα χέρια του τον “ανακρίναμε” και σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις πρώτες εντυπώσεις.

    Εμφάνιση 

    Σίγουρα ο Jet Black χρωματισμός είναι εντυπωσιακός και κάνει το εν λόγω μοντέλο να είναι το λιγότερο κάτι σαν έμβλημα για την σειρά των iPhone της Apple. Το φινίρισμα στο πίσω μέρος είναι σαν καθρέφτης πραγματικά κάτι που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

    Όλα τα παραπάνω όμως σημαίνουν πως τραβάει τις δαχτυλιές σαν μαγνήτης όντως και δίνει την αίσθηση σίγουρα πως θα χρειαστείτε μια καλή θήκη προστασίας για να αντέξει η πλάτη του στον χρόνο.

    Συνιστούμε αν πάτε για αυτή την επιλογή να βρείτε μια λεπτή και διάφανη έτσι ώστε να μην θυσιάσετε την εμφάνιση του κατά πολύ.

    #Hissgate

    Κάποιοι χρήστες από την στιγμή που κυκλοφόρησαν τα νέα iPhone 7 διαμαρτυρήθηκαν για έναν περίεργο θόρυβο που κάνει η συσκευή, ήχο σαν από ανεμιστήρα υπολογιστή, που προέρχεται από το σημείο του επεξεργαστή και που κάνει την εμφάνιση του όταν η συσκευή κάνει κάποια απαιτητική εργασία.

    Επιβεβαιώσαμε πως κάτι τέτοιο ισχύει αλλά πριν πανικοβληθείτε δεν είναι κάτι ενοχλητικό ή που ακούγεται έτσι απλά ενώ χρησιμοποιείτε την συσκευή σας. Θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή και κυριολεκτικά να κολλήσετε το αυτί σας στην πλάτη της συσκευής σε απόλυτη ησυχία.

    Το σημαντικότερο είναι πως ο Σπύρος το χρησιμοποίησε κατά την καταγραφή 4K βίντεο και παρατήρησε πως κανένας τέτοιος ήχος δεν φτάνει στο ηχείο της συσκευής και έτσι δεν υπάρχει καταγραφή του κατά την λήψη.

    Με άλλα λόγια δεν πρέπει να σας ανησυχεί το λεγόμενο #hissgate το προσπερνάμε απλά.

    Ψηφιακό Home Button 

    Το κεντρικό κουμπί πλέον δεν είναι μηχανικό και έτσι για πρώτη φορά έχουμε ένα ψηφιακό Home Button που από πίσω του υπάρχει η Taptic Engine της Apple πoυ δίνει την αίσθηση του μηχανικού κλικ χωρίς στην πραγματικότητα να γίνεται.

    Την πρώτη φορά θα σας φανεί λίγο περίεργο αλλά διαλέγοντας την σωστή ρύθμιση της αίσθησης του κλικ σύντομα θα διαπιστώσετε πως δεν θα μπορείτε να ζείτε χωρίς αυτό ενώ τα μηχανικά Home Button των άλλων iOS συσκευών είναι αυτά που θα σας προκαλούν πλέον εντύπωση.

    Επίσης όχι σε καμιά περίπτωση η δόνηση που δημιουργείτε στο κάτω μέρος της συσκευής δεν είναι υπερβολική ή θα σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

    Οθόνη

    Όντως πιο φωτεινή με καλύτερη απεικόνιση των χρωμάτων.

    Ήχος 

    Ο στερεοφωνικός ήχος της συσκευής πραγματικά ξεχωρίζει είναι δυνατός και κρυστάλλινος και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει.

    Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

    29341951834_af210aa02d_z

    29352134953_b1504fc330_z

    29886236491_51bbeec176_z

    29978956415_e4f5ab6f0d_z

    29369813384_98ea9875d3_z

    29969416835_ab28cb62a7_z

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles