19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέα iPad mini Pro και 10.1″ iPad Pro έρχονται την άνοιξη του 2017;

    iPad-Pro-iMovie-editing-lifestyle-001

    Το Ιαπωνικό blog Mac Otakara αναφέρει σήμερα βάση αξιόπιστων πηγών του ότι η Apple ετοιμάζεται να ανανεώσει την γραμμή των iPad της για την άνοιξη του 2017 με ένα αναβαθμισμένο 12.9 ιντσών iPad Pro, ένα νέο 10.1″ ιντσών μοντέλο και τέλος ένα 5ης γενιάς iPad Mini με την ονομασία iPad Mini Pro.

    Το μεγαλύτερο μέρος της αναφοράς αυτή επιβεβαιώνει την προηγούμενη έκθεση του αναλυτή Ming-Chi Kuo με μια μεγάλη διαφορά: o Kuo είχε αναφέρει πως η Apple θα κυκλοφορούσε ένα 10.5 ιντσών μοντέλο iPad Pro μετά το νέο έτος και όχι ένα των 10.1 ιντσών όπως γράφει σήμερα στο άρθρο του το Mac Otakara.

    Όσο αφορά το 12.9 ιντσών μοντέλο του iPad Pro περιμένουμε να δεχτεί μια 12 MP iSight κάμερα – ίδια με αυτή του iPhone 7 και ένα True Tone Flash παρόμοιο με αυτό που συναντήσαμε στο 9.7 ιντσών iPad Pro.

    To επερχόμενο iPad Mini θα πάρει την ονομασία 7.9 ιντσών iPad Pro. Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα έχει έναν Smart Connector και 4 ηχεία όπως και το 12.9 ιντσών μοντέλο. Επιπλέον ίσως έρθει και αυτό εξοπλισμένο με την κάμερα του iPhone 7 στα 12 MP και το True Tone Flash του 9.7 ιντσών iPad Pro.

    Σε ότι έχει να κάνει με το νέο μοντέλο των 10.1 ιντσών του iPad Pro λόγος γίνεται για μια συσκευή που θα έχει 1 εκατοστό μεγαλύτερο μήκος και 0,5 εκατοστά μεγαλύτερο φάρδος σε σύγκριση με τα 9.7 ιντσών iPad.

    Όλα τα μοντέλα αυτά που τα περιμένουμε το 2017 θα έχουν 4 μικρόφωνα επίσης κατά πάσα πιθανότητα για να βελτιωθεί η απόδοση της Siri.

    Τέλος το δημοσίευμα τελειώνει αναφέροντας πως τα νέα αυτά iPads δεν θα καταργήσουν την 3.5 mm θύρα ακουστικών όπως έγινε στα iPhone 7 με την Apple να τα κυκλοφορεί κάποια στιγμή την άνοιξη του 2017.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles