17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πως θα σας φαινόταν η ιδέα ενός Apple Drone; [Concept Images]

    124

    Τα Drones πλέον είναι κάτι μεγάλο στις μέρες μας και έχουν αποκτήσει μεγάλο κοινό. Η δημοτικότητας τους μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που τα κάνει να ξεφεύγουν πλέον από τα πλαίσια του ενός ακριβού gadget παιχνιδιού και για πολλούς αποτελούν και εργαλεία δουλείας.

    Drones είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσα στα Apple Stores μιας και συνεργάζονται άψογα με τις iOS συσκευές της εταιρείας.

    218

    Πως θα σας φαινόταν αν η Apple αποφάσιζε να δημιουργήσει ένα δικό της Drone και πως θα μπορούσε να μοιάζει αυτό;

    315

    Αυτό σκέφτηκε ο Eric Huismann και αποφάσισε να δουλέψει στο concept που σας παρουσιάζουμε σήμερα με την ονομασία iDrone – Apple Drone. Η βασική αρχή σχεδιασμού του σύμφωνα με τον Eric ήταν πως κάποιος θα έπρεπε άμεσα να ξεχωρίσει πως είναι ένα προϊόν της Apple ήταν αυτό είναι στο έδαφος, είτε στον αέρα.

    48

    56

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles