20.5 C
Athens
Thursday, May 9, 2024
More

    Η Apple διώχνει προγραμματίστρια που είπε ψέματα για την μάχη της με τον καρκίνο

    belle_gibson_closeup-640x359

    Μια Αυστραλή idie προγραμματίστρια είχε την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στο Cupertino με τα έξοδα πληρωμένα από την Apple έτσι ώστε να δουλέψει για την Apple Watch εφαρμογή της μαζί με “γίγαντες” όπως η Twitter και η BMW.

    Σήμερα όμως διαπιστώθηκε πως η Apple της έδειξε την πόρτα της εξόδου και μαζί με αυτό απέσυρε και την εφαρμογή της μιας και η νεαρή προγραμματίστρια όπως αποδείχτηκε είπε ψέματα για την μάχη της με τον καρκίνο.

    Η εφαρμογή λοιπόν της Belle Gibson, The Whole Pantry αφαιρέθηκε από το App Store ενώ η επερχόμενη συνοδευτική εφαρμογή του Apple Watch δεν εμφανίζεται πλέον στην λίστα με τις “coming soon” εφαρμογές της πρώτης αυτής wearable συσκευής της Apple.

    Whole-Pantry

    H ιστορία λοιπόν της Gibson μπήκε στην λίστα με άτομα που παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία για την υγεία τους προσπαθούν να εξαπατήσουν για διάφορους λόγους μεγάλους τεχνολογικούς γίγαντες. Η ιστορία της Gibson αποκαλύφτηκε όταν στο φως της δημοσιότητας εμφανίστηκε η είδηση πως ο καρκίνος στον εγκέφαλο της δεν χρειάστηκε καμιά θεραπεία αυτού του είδους μιας και τελικά αποδείχτηκε πως δεν έπασχε από κάτι τέτοιο.

    Η Gibson από την πλευρά της για όσο καιρό πουλούσε αυτή την ιστορία συμπεριφερόταν και της συμπεριφερόντουσαν ως μια διασημότητα ενώ μάζευε λεφτά για διάφορους κοινωφελής σκοπούς, λεφτά που ποτέ δεν τα έδωσε στα ιδρύματα που και καλά εκπροσωπούσε.

    Η Gibson επίσης μετά την αποκάλυψη αυτή έχασε και όλες τις συμφωνίες βιβλίων που είχε συνάψει με τους εκδοτικούς οίκους Penguin και Atria.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles