19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πηγαίος κώδικας του iOS 13 δείχνει πως η Apple κάνει τεστ σε γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας

    Η Apple εδώ και καιρό φημολογείται ότι δουλεύει σε ένα headset επαυξημένης πραγματικότητας ή ένα σετ γυαλιών. Το DigiTimes είχε αναφέρει πρόσφατα ότι η Apple έχει βάλει στον πάγο αυτό το project αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το MacRumors πηγαίος κώδικας της iOS 13 δείχνει πως η Apple συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε κάτι τέτοιο.

    Πιο συγκεκριμένα εσωτερικά builds της iOS 13 συμπεριλαμβάνει μια “STARTester” εφαρμογή που μπορεί να κάνει εναλλαγή mode μιας συσκευής που φοράει κάποιος στο κεφάλι του κατά πάσα πιθανότητα για να γίνει προσημείωση. Η εφαρμογή αυτή αναγνωρίζει δύο καταστάσεις αυτές των “worn” και “held”.

    Υπάρχει επίσης ένα READMΕ αρχείο στο iOS 13 που περιγράφει ένα “StarBoard” κέλυφος συστήματος για στερεοφωνικές εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας δείχνοντας και αυτό με την σειρά του ένα σύστημα headset. Το αρχείο αυτό επίσης δείχνει πως η Apple κάνει τεστ με μια συσκευή με την ονομασία “Garta” πιθανόν ένα από τα πρωτότυπα της εταιρείας.

    Πολλές και διαφορετικές πηγές μέχρι σήμερα έχουν αναφέρει πως η Apple μπορεί να φέρει ένα σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας μέχρι το 2020. Σε αυτούς που προβλέπουν κάτι τέτοιο είναι οι πάντα αξιόπιστοι Ming-Chi Kuo και Mark Gurman.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles