20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των iPhone 11 και iPhone 11 Pro;

    Μετά από πολλούς μήνες με φήμες, διαρροές και εικασίες η Apple θα παρουσιάσει τελικά τα 3 νέα iPhone μοντέλα της και επίσημα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Από την Κίνα μάλιστα μας έρχεται μια νέα αναφορά που δείχνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών των συσκευών. Πριν σας τα παρουσιάσουμε παρακάτω να σας υπενθυμίσουμε πως αυτά είναι ανεπιβεβαίωτες φήμες αυτή την στιγμή. Πολλά βέβαια τα έχουμε διαβάσει και από πιο έγκυρες πηγές ενώ κάποια άλλα έχουν μια καλή βάση για να είναι αληθινά.

    Το iPhone 11 που θα αντικαταστήσει το iPhone XR θα έρθει με μια τιμή στην Αμερική που αναμένεται να ξεκινάει από τα $749. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο νέος A13 SoC επεξεργαστής σε συνδυασμό με 4GB RAM και η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3110mAh (ελαφρώς μεγαλύτερη από την μπαταρία 2942mAh του iPhone XR). Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι 12MP ενώ ίδιας ανάλυσης θα είναι και σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος της συσκευής. Θα κυκλοφορήσει με αποθηκευτικό χώρο 64GB, 256GB και 512GB.

    Το iPhone 11 Pro θα είναι ο διάδοχος του iPhone XS και θα διατηρήσει την ίδια οθόνη OLED ενώ στην καρδιά του θα χτυπάει το νέο A13 SoC chip σε συνδυασμό με 6GB RAM και 128GB ή 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή αναμένεται στην πρόσοψη να διαθέτει μία κάμερα 12MP ωστόσο στο πίσω μέρος θα διαθέτει ένα σύστημα τριών φακών, επίσης στα 12MP, μία κανονική, μία με υπερευρυγώνιο σύστημα φακών και μία με τηλεφακό. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3190mAh, αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας από την μπαταρία 2658mAh του iPhone XS. To εν λόγω μοντέλο υποστηρίζει αμφίδρομη φόρτιση και θα είναι συμβατό με το Apple Pencil (φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει ένα νέο Pencil για τα iPhones). Το κόστος του iPhone 11 Pro θα ξεκινάει από τα $999.  

    Τέλος o διάδοχος του iPhone XS Max θα είναι το iPhone 11 Pro Max. H συσκευή αναμένεται να διαθέτει την ίδια οθόνη με το μοντέλο που αντικαθιστά, και θα ενσωματώνει και αυτή τον νέο A13 SoC επεξεργαστή σε συνδυασμό με 6GB RAM και 128GB ή 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου. H μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3500mAh (η μπαταρία του XS Max είναι χωρητικότητας 3174mAh). To εν λόγω μοντέλο υποστηρίζει αμφίδρομη φόρτιση και θα είναι συμβατό με το Apple Pencil (φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει ένα νέο Pencil για τα iPhones). Οι τιμές για το iPhone 11 Pro Max θα ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα $1099.  

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles