20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότερες από 40 εταιρείες υποστηρίζουν την Apple στην μάχη με το FBI

    tim-cook-fbi

    H Apple και το FBI ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και τον δικαστικό τους αγώνα για την υπόθεση San Bernardino σε μερικές εβδομάδες από τώρα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου.

    Στο πλευρό της Apple υπάρχουν αυτή την στιγμή 40 εταιρείες και οργανισμοί που υποστηρίζουν την απόφαση της Apple στο να μην κάνει προσβάσιμα σε κυβερνητικές υπηρεσίες τα μέτρα ασφαλείας του iPhone.

    Facebook, Google, Dropbox, Microsoft, Snapchat και πολλές ακόμη θα υπογράψουν και συγκεκριμένο έγγραφο για αυτό τον σκοπό.

    Το Bloomberg αναφέρει πως η Samsung υποστηρίζει την ιδέα της κρυπτογράφησης αλλά δεν θα προβεί σε κάποια ανοιχτή υποστήριξη της Apple μιας και ακόμη δεν έχουν αποφασίσει.

    Το έγγραφο που θα υπογραφεί από τις υπόλοιπες εταιρείες μπορεί να δώσει σημαντική βαρύτητα στον δικαστικό αγώνα που θα δώσει σε λίγες μέρες η Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles