19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Tim Cook προσφέρει πρακτική υποτροφία στον νέο που το Apple Watch του έσωσε την ζωή

    samsung-and-sony-take-jealous-stabs-at-apple-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201509tim-cook-wwdc-2015-780x390

    Ο έφηβος που η ζωή του σώθηκε χάρη στο Apple Watch έλαβε ένα νέο iPhone 6S και πιο σημαντικά μια πρακτική υποτροφία από την Apple για το επόμενο καλοκαίρι.

    Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, Paul Houle, αναφέρει πως αναρρώνει μετά το περιστατικό που του συνέβηκε ξαφνικά και μετά την προπόνηση του ενώ δεν περίμενε ποτέ τηλέφωνο από την ίδια την Apple.

    “Δέχτηκα μια κλήση από ένα αριθμό στην Καλιφόρνια, το άτομο που με κάλεσε μου είπε γεια με λένε Tim Cook και είμαι ο CEO της Apple” αναφέρει χαρακτηριστικά ο νέος.

    Καλύψαμε την ιστορία του νεαρού σε προηγούμενο άρθρο μας όπως πάντα πρώτοι στην Ελλάδα. Συνοπτικά να αναφέρουμε πως το Apple Watch που μόλις είχε αγοράσει ο νεαρός ξεκίνησε να δείχνει υψηλούς καρδιακούς παλμούς ακόμη και μετά την προπόνηση του με την ποδοσφαιρική του ομάδα.

    Με αφορμή αυτό ο νεαρός έσπευσε να ζητήσει ιατρική γνωμάτευση και έτσι έσωσε την ζωή του που κρεμόταν από μια κλωστή εξαιτίας μιας πάθησης που είχε επηρεάσει τους μυείς του.

    “Στο νοσοκομείο μου είχαν πει πως αν πήγαινα για προπόνηση την επόμενη ημέρα θα είχα χάσει τον έλεγχο όλων των μυών του σώματος μου με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολύ μεγάλες πιθανότητες να είχα πεθάνει στο γρασίδι και ξαφνικά” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο νεαρός.

    Ο νεαρός λοιπόν πέρα από το iPhone 6S το επόμενο καλοκαίρι θα το περάσει στα κεντρικά της Apple και μάλιστα η αμοιβή το μήνα για τις πρακτικές υποτροφίες ανέρχεται στα $7000.

    Όπως και ο Steve Jobs έτσι και ο Tim Cook έχε δείξει πως δίνει ιδιαίτερη σημασία στους Apple χρήστες και ακόμη και αν κάποιος αν τον κατηγορήσει πως αυτή η κίνηση του ήταν μια marketing στρατηγική το γεγονός παραμένει πως χάρη στο Apple Watch ο νεαρός είναι σώος και υγιής και θα χαρεί την ζωή του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles