19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ο πρόεδρος της Motorola υποστηρίζει πως η Apple χρεώνει εξωφρενικές τιμές

    apple-samsung-trial

    Η λεκτική διαμάχη μεταξύ Apple και Motorola συνεχίζετε μιας και ο πρόεδρος της δεύτερης, Rick Osterloh, άσκησε δριμύ κριτική στις εξωφρενικές όπως αποκάλεσε τιμές της Apple σε πρόσφατη του συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

    “Βλέπουμε μια πραγματική διχοτόμο στην αγορά, όπου έχουμε ανθρώπους που τους αρέσει που η Apple βγάζει τόσο μεγάλο κέρδος και κοστολογεί τα προϊόντα της σε εξωφρενικές τιμές. Δεν πιστεύουμε όμως πως αυτό είναι το μέλλον σε καμιά περίπτωση. Πιστεύουμε πως το μέλλον είναι στο να προσφέρεις παρόμοιες εμπειρίες και πολύ καλές επιλογές στον καταναλωτή αλλά σε λογικές τιμές πάντα”

    Τα σχόλια και η κριτική αυτή του Osterloh μπορεί να θεωρεί ως απάντηση στα όσα είπε ο Jony Ive στην δική του συνέντευξη στο New Yorker όπου κατηγόρησε έμμεσα την Motorola για τις σχεδιαστικές πρακτικές της στο Moto X smartphone της.

    Συγκεκριμένα ο Ive είχε πει δείχνοντας την Motorola.

    “H θέση τους είναι φτιάξε ότι θέλεις. Μπορείς να διαλέξεις όποιο χρώμα θέλεις. Αυτό πιστεύω λαθεμένα δεν δίνει καμιά ευθύνη στον σχεδιαστή κάτι το οποίο το θεωρώ μεγάλο λάθος”

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles