17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμο το iTunes 12.1.1 για Windows μόνο μηχανήματα

    itunes-12-windows

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση του iTunes αποκλειστικά για τους χρήστες Window. Τέτοιες αναβαθμίσεις είναι πολύ σπάνιες για την Apple αλλά διαβάζοντας το κείμενο της εν λόγω αναβάθμισης βλέπουμε πως αυτή έρχεται να διορθώσει κάποια σημαντικά bugs σε θέματα συγχρονισμού καθώς και στην αναπαραγωγή μουσικής.

    Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν στην 12.1.1 είτε από την Update ενότητα μέσα από το iTunes ή μπορεί να επισκεφτούν το site της Apple και να κατεβάσουν το πρόγραμμα από εκεί. Για την εγκατάσταση θα χρειαστείτε ένα μηχάνημα με τουλάχιστον εγκατεστημένα τα Windows Vista 64 bit και 400 ΜΒ δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

    Η σημερινή αναβάθμιση έρχεται 3 εβδομάδες μετά από την κυκλοφορία του iTunes 12.1 στους OS X Yosemite χρήστες που έφερε ένα νέο Notification Center widget χρηστικό κατά την αναπαραγωγή της μουσικής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles