15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι πρώτες παραγγελίες Apple Pencil ετοιμάζονται για αποστολή

    Aν και το iPad Pro είναι ευρέως διαδεδομένο στα Apple retail stores από την ημέρα κυκλοφορίας του στην περασμένη Δευτέρα, τα αποθέματα του Apple Pencial και του Smart Keybord είναι πολύ περισσότερο περιορισμένα. Κατά την έναρξη κυκλοφορίας δεν υπήρχαν διαθέσιμα καθόλου Apple Pencil και Smart Keybord για αγορά στις ΗΠΑ. Οι πρώτες online αγορές είναι προγραμματισμένες να παραδωθούν την 19η Νοεμβρίου, το νωρίτερο, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά την ημέρα διάθεσιμότητας του νέου iPad Pro.

    Οι πελάτες με προπαραγγελία που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις παραλαβής ήδη παρατηρούν κάποια κινητικότητα στις παραγγελίες τους, λαμβάνωντας ειδοποιήσεις ότι τα Apple Pencil που έχουν παραγγείλει ετοιμαζονται για αποστολή. Ένα μήνυμα σε αγοραστή του Apple Pencil με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης την 20η – 24η Νοεμβρίου μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

    applepencilshipment

     

    Mε τις παραγγελίες να έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται, είναι πιθανό οι πελάτες που κατάφεραν να προ-παραγγείλουν γύρω στα μεσάνυχτα της 11ης Νοεμβρίου,  να αρχίσουν να λαμβάνουν τα δέματα τους αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Μερικοί πελάτες στον Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη λάβει τις παραγγελίες τους με το Apple Pencil.

    Πελάτες που παρήγγειλαν τα Apple Pencil μέσω διαδικτύου πρώτοι θα μπορούν να λάβουν την συσκευή του μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, και το ίδιο ισχύει για το Smart Keyboard. Mετά τη κυκλοφορία του iPad Pro από τα μεσανυχτα της Δευτέρας, οι εκτιμήσεις παράδοσης των Apple Pencil και Smart Keyboard μετακύλισαν από τέλη Νοέβρη σε αρχές Δεκέμβρη.

    Μερικά Apple retail stores στην Αμερική δέχονται αποστολές Apple Pencil & Smart Keyboard σε κοντινές αποστάσεις σε καθημερινή βάση. Οι πελάτες που ελπίζουν να αποκτήσουν ένα Apple Pencil πριν το Δεκέμβριο πρέπει να επισκέφτονται ένα τοπικό Apple σε καθημερινή βάση ελπίζωντας να είναι τυχεροί με το χρόνο αποστολής.

    Το Apple Pencil που διαθέτη και αισθητήρα πίεσης συμβατό με το iPad Pro, κοστίζει 99$. Η τιμή του Smart Keybord ανέρχεται στα 269$.

    Σχολιασμός στο  φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles