14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ξεκίνησε η δημιουργία του League of Legends για το Android και το iOS

    H Tencent και η Riot Games έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν την mobile έκδοση του δημοφιλούς online multiplayer τίτλου παιχνιδιού League of Legends. Η κυκλοφορία του δεν αναμένεται αυτό τον χρόνο πάρα αυτά.

    Όπως αναφέρει το Reuters, πηγές κοντά σε αυτή την δημιουργία ανέφεραν πως οι ενέργειες για αυτή την μεταφορά του τίτλου σε mobile πλατφόρμες έχουν ξεκινήσει για περισσότερο από έναν χρόνο. Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Newzoo, ο PC αυτός τίτλος που μετράει ήδη 10 χρόνια ύπαρξης είναι ίσως αυτός με τους περισσότερους μοναδικούς παίχτες σε μηνιαία βάση παγκοσμίως.

    Πάρα αυτά το League of Legends σημείωσε πτώση σε κέρδη πέρυσι της τάξης του 21% με έσοδα που έφτασαν τα $1.4 δις.

    “Το League of Legends δεν τα πηγαίνει πλέον τόσο καλά και η Riot χρειάζεται οπωσδήποτε έναν νέο τρόπο να φέρει έσοδα από το παιχνίδι ειδικά αν αναλογιστούμε πως αυτό είναι και ο μόνος τίτλος της εταιρείας”

    Η έλευση του τίτλου σε mobile συσκευές σίγουρα θα είναι μια σημαντική ενίσχυση. Αν και το gaming στο PC και στις κονσόλες είναι πιο διαδεδομένο στις δυτικές χώρες, το 57% των κερδών από παιχνίδια ήρθαν από mobile συσκευές στην Κίνα ενώ ένα 36% ήρθε από mobile παιχνίδια στην Αμερική.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles