21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Από τους δημιουργούς του “The Babadook” έρχεται το “The Nightingale” | Trailer

    Η IFC Films κοινοποίησε το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου The Nightingale της Jennifer Kent (The Babadook), το οποίο με πρωταγωνίστρια την Aisling Franciosi (Game of Τhrones) μας διηγείται μία ατμοσφαιρική ιστορία εκδίκησης με φόντο την Αυστραλία του 19ου αιώνα.

    Το σενάριο είναι ιδιαίτερο μιας και μας μεταφέρει στο 1825 όπου μια κοπέλα 21 ετών ‘Clare’ (Franciosi) που είναι κατάδικος αν και είναι πολύ κοντά στο να απελευθερωθεί συνεχίζει να δέχεται την σκληρή συμπεριφορά του υπολοχαγού ‘Hawkins’ (Sam Claflin). Η συμπεριφορά του αυτή θα συνεχίζει να ακολουθεί την κοπέλα και μετά την αποφυλάκιση της. Ο σύζυγος της κοπέλας αντιδρά με τον υπολοχαγό και την ομάδα του με αφορμή αυτό να ξεκινούν μια σειρά από βάναυσα επεισόδιο για την οικογένεια της ‘Clare’. Η ‘Clare’ θα μπει πλέον σε ένα μονοπάτι αυτοδικίας και θα κυνηγήσει τον ‘Hawkins’ μέσα στην άγρια φύση της Τασμανίας,  μέχρις ότου αποδώσει δικαιοσύνη.

    Τοποθετημένη μέσα στην κουλτούρα των ιθαγενών της Αυστραλίας, αλλά και από σεναριακή πρόθεση, η ταινία δένει σφιχτά το αίμα, την ψυχή και το δέρμα, με το μεταφυσικό στοιχείο, με τη λατρεία της φύσης και των πνευμάτων, των πουλιών (το αηδόνι και το κοτσύφι δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης), με το μαγικό ρεαλισμό που, χωρίς κορώνες, διατρέχει ολόκληρη την ταινία.

    H ταινία θα γίνει διαθέσιμη στην Αμερική στις 2 Αυγούστου του 2019

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles