14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες ενός iPhone 6 mock up δείχνουν μια μεγαλύτερη, λεπτότερη συσκευή

    iphone_6_hajek4_3-800x600

    Νέες φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 6 διέρρευσαν σήμερα. Οι εικόνες όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω δείχνουν το εξωτερικό σασί της συσκευής με την μορφή ενός “dummy unit”.

    Maquette-Proto-iPhone-6-01

    Σύμφωνα πάντα με αυτές μπορούμε να δούμε μια μεγαλύτερη συσκευή και κατά πολύ λεπτότερη του iPhone 5S. Ναι και εδώ οι καμπύλες – στρογγυλεμένες άκρες στις γωνίες του κάνουν την εμφάνιση τους.

    Maquette-Proto-iPhone-6-02

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες από που προέρχεται το εν λόγω mock up και έτσι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επιβεβαιώσουμε αν πρόκειται για κάτι αυθεντικό ή μη. Το Nowhereelse.fr  προσπάθησε να μάθει περισσότερα για την πηγή αυτών των φωτογραφιών και αναφέρει πως προέρχονται από ένα μέλος ενός μεγάλου φόρουμ στην Κίνα που είναι χρόνια ενεργό στην εν λόγω κοινότητα.

    Maquette-Proto-iPhone-6-03

    Το μόνο σίγουρο είναι πως το mock up αυτό είναι ακριβό αντίγραφο του ότι έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles