16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Πρώτη θέση του Steve Jobs στην λίστα του CNBC με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή

    jobs

    Ως μέρος της γιορτής για τα 25 χρόνια του δικτύου CNBC δημιουργήθηκε μια λίστα με τους ανθρώπους που άσκησαν την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο μας τα τελευταία 25 χρόνια με τίτλο years “First 25: Rebels, Icons & Leaders”

    Για πολλούς δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός πως το όνομα του Steve Jobs φιγουράρει σήμερα στην 1η θέση αυτής της λίστας.  Το δίκτυο αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Steve είναι στην πρώτη θέση γιατί το όραμα του άλλαξε μια ολόκληρη βιομηχανία και άφησε την υπογραφή του σε μια ευρύτερη κουλτούρα της παγκόσμια σκηνής.

    “Η δημιουργική τους διάνοια έδωσε πνοή όχι μόνο σε μια βιομηχανία και τα προϊόντα της αλλά επίσης άλλαξε τα πάντα από την μουσική και τις ταινίες μέχρι και τα smartphones. Προσέφερε μια πλατφόρμα για τρίτους να δημιουργήσουν και να προάγουν τις εφαρμογές του, έφερε καινοτομία και άλλαξε τα πάντα με την ευρύτερη έννοια του όρου.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles