22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Μοντέλα MacBook Pro επόμενης γενιάς με τσιπ M2 Pro και M2 Max φέρεται ότι «καθυστερούν για άλλη μια φορά»

    Τα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών επόμενης γενιάς της Apple με τσιπ M2 Pro και M2 Max επρόκειτο να κυκλοφορήσουν στην αγορά στις «αρχές του 2023», αλλά οι φορητοί υπολογιστές αναμένεται τώρα να «καθυστερήσουν ξανά», σύμφωνα με την DigiTimes.

    Η αναφορά δεν προσφέρει αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για τα νέα MacBook Pro. Στο ενημερωτικό δελτίο του το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τους φορητούς υπολογιστές το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και είπε ότι θα έχουν τα ίδια σχέδια και χαρακτηριστικά με τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά με τσιπ M2 Pro και M2 Max. Ο Gurman είπε ότι αυτά τα τσιπ θα προσφέρουν μόνο οριακές βελτιώσεις απόδοσης σε σχέση με τα τρέχοντα M1 Pro και M1 Max.

    Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Gurman είπε ότι η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τα νέα MacBook Pro το πρώτο τρίμηνο του 2023 και είχε συνδέσει τις εκδόσεις με μια επερχόμενη έκδοση macOS 13.3, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτά τα σχέδια έχουν αλλάξει από τότε. Με βάση το τελευταίο χρονοδιάγραμμα του Gurman για το πρώτο εξάμηνο του 2023, τα νέα MacBook Pro θα πρέπει επιτέλους να κυκλοφορήσουν από το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC το αργότερο τον Ιούνιο, αλλά ελπίζουμε νωρίτερα.

    Ο συνεργάτης της Apple στην παραγωγή chip, TSMC, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή τσιπ 3nm στα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά οι αναφορές διίστανται ως προς το εάν τα τσιπ M2 Pro και M2 Max θα είναι 3nm ή θα παραμείνουν 5nm όπως τα M1 Pro και M1 Max.

    Η υπόλοιπη έκθεση επικεντρώνεται στο πώς οι αποστολές MacBook πιθανότατα θα μειωθούν κατά 40% έως 50% διαδοχικά το πρώτο τρίμηνο του 2023, επικαλούμενες πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας που δεν κατονομάζονται. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple “προσαρμόζει τις αναλογίες αποστολών της” προσθέτοντας τη Wingtech ως συναρμολογητή MacBook.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.