19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Κυκλοφόρησε η 5η beta των iOS 9.3, OS X 10.11.4, watchOS 2.2 και tvOS 9.2

    ios9.3-OS-X-watchOS-2-tvOS_main

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε μια σειρά από νέα developer και public test seeds με την beta 5 των iOS 9.3, OS 10.11.4, watchOS 2.2 και tvOS 9.2 να είναι διαθέσιμες για λήψη.

    iOS 9.3 Beta 5

    Η 5η beta του iOS 9.3 είναι πλέον γεγονός τόσο για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple όσο και για αυτούς που έχουν κάνει εγγραφή στο public beta πρόγραμμα της εταιρείας. Η κυκλοφορία έρχεται μια εβδομάδα μετά την διάθεση της 4ης beta με την πρώτη να έχει κυκλοφορήσει πίσω τον Ιανουάριο.

    Όπως έχουμε πει επανειλημμένα η συγκεκριμένη έκδοση είναι ιδιαίτερα σημαντική και φέρνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά. Σε αυτή την έκδοση δεν έχουμε κάτι νέο πέρα από το γεγονός ότι η εταιρεία επανέφερε την πλήρη λειτουργικότητα του Apple Pencil που είχε αφαιρεθεί από την προηγούμενη δημιουργώντας αρκετές εντάσεις.

    OS X 10.11.4 El Capitan Beta 5

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την OS X 10.11.4 beta 5 στους προγραμματιστές της και στους public testers. Με build no 15E56a η εν λόγω beta όπως και η προηγούμενη εστιάζει σε διορθώσεις σφαλμάτων και σημαντικές βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

    watchOS 2.2 Beta 5

    Η watchOS 2.2 beta 5 είναι και αυτή γεγονός. Δεν έχουμε κάποιο νέο χαρακτηριστικό παρά βελτιώσεις στην σταθερότητα των χαρακτηριστικών που ήδη έχουμε δει πως θα φέρει η εν λόγω έκδοση στο κοινό.

    tvOS 9.2 Beta 5

    5η beta και για το λογισμικό της 4ης γενιάς Apple TV. Και εδώ δεν έχουμε κάποιο νέο χαρακτηριστικό ή κάποια σημαντική αλλαγή από ότι είχαμε δει στις προηγούμενες beta.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles