17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Θύμα ληστείας παρακολουθεί τον κλέφτη με AirTag, σπάει τη μύτη του άσχημα όμως ως αποτέλεσμα

    Ένας Νεοϋορκέζος που βρήκε την κλεμμένη του μηχανή χρησιμοποιώντας τα AirTag της Apple, ξυλοκοπήθηκε στη συνέχεια από τους κλέφτες.

    «Το σκέφτομαι πολύ, αν είχε όπλο θα μπορούσα να ήμουν νεκρός», είπε ο Χέρμπερτ στην Daily News «Σκέφτομαι πόσο ανόητος ήμουν που αντιμετώπισα κάποιον και ίσως η ζωή μου να καταστράφηκε με πολύ πιο σοβαρό τρόπο».

    Ο Χέρμπερτ είχε αγοράσει μια Honda Metropolitan στις 11 Ιουνίου 2022 και του την έκλεψαν τρεις μέρες αργότερα. Το ανέφερε στην αστυνομία, αλλά τελικά αποφάσισε ότι «έπρεπε να δει με τα μάτια του».

    Παρακολούθησε το AirTag που είχε στην μηχανή του μέχρι έξω από ένα ντελικατέσεν στο Bushwick και εκεί αντιμετώπισε δύο άτομα. Ο Χέρμπερτ είπε ότι επικοινωνούσε με την αστυνομία και ο κλέφτης έφυγε, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και με έναν συνεργό του επιτέθηκε και μάλιστα πολύ άσχημα.

    «Το επόμενο πράγμα που ξέρω, είμαι κάτω», είπε ο Χέρμπερτ. “Ίσως και οι δύο με γρονθοκόπησαν και με κλώτσησαν. Απλώς ήλπιζα σε εκείνο το σημείο να σταματήσουν, να σηκωθούν και να φύγουν και να πάρουν την μηχανή μου. Και το έκαναν.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.